Posessor – Testikel-sleeve med tilslutning til strømboks

DKK 499,00

– Perfekt til den øvede indenfor elektrosex

– Giver en fantastisk stimulerende intens oplevelse for dig eller din partner

– Fungerer med alle power boxes

På lager

Varenummer (SKU): 236597 Kategorier: , ,
Beskrivelse

Possessor giver dig det bedste indenfor elektrosex til pungen – lavet af lækkert elastisk materiale, der passer til alle størrelse af pung. 

Det elastiske materiale er i stand til at rumme de fleste størrelser og giver en tæt pasform og en let klemning rundt om penis samt testiklerne.

Possessor er nem at bruge – påsæt Possessor på pung og penis, og påfør dernæst ledninger ind i hullerne i bunden, der sørger for fordeling af strømmen. Brug med fordel Zeus Electro Sex Gel til testiklerne, for at sikre en god kontakt mellem pung og elektroderne – gelen hjælper også når sættet skal trækkes på penissen. Nu er du klar til at tænde stimuleringen!

Dette spændende legetøj er kompatibelt med alle vores power boxes, der sælges separat. Med power boxen styrer du selv eller din master intensiteten af strøm til din pung.

Specifikationer:

  • Materialer: TPR, metal
  • Leveres ledninger (strømkasse og gel medfølger ikke)
  • Mål: 12cm i højden, 8cm i bredden, 3,7cm indre diameter

Yderligere information

Vægt0.1 kg
Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.