Pipedream Fantasy C-ringz Rock Hard Cock Pipe

DKK 195,00

– Opnå længere orgasmer, ekstra fylde og længere elskov
– Den stramme følelse gør det nemmere for dig at opnå dine fantasier
– Sættes om nosser og penis
– Utroligt fleksibel og strækbar

På lager

Varenummer (SKU): 427953 Kategorier: ,
Beskrivelse

Pipedream Rock Hard Cock Pipe fra Fantasy C-Ringz kollektionen er en penisring til dig, der drømmer om endnu længere elskov, dybere og længere orgasmer eller endnu kraftigere fylde. Den er designet til at passe ned over både nosser og penis, så du får en stram følelse. Rock hard cock pipe er særligt til dig, der har prøvet penisringe før.

Det super bløde, lugtfri og kropssikre TPR varmes af kroppen og strækkes over både nosser og penis. Brug en god glidecreme med cock pipe, så får du den allerbedste oplevelse.

Har du prøvet penisringe før, men kommer du stadig for tidligt?

Nogle mænd, der har problemer med for tidlig sædafgang, prøver penisringe men oplever at det ikke virker. I de tilfælde kan en penis sling, som Rock Hard Cock Pipe er, være en god ide. Den stramme følelse, som cock pipe giver omkring pungen op til selve penis gør det nemlig sværere for sæden at passere fra pungen og op til selve penis. På den måde vil der helt naturligt gå længere tid, før du eller din mand kommer end med en traditionel penisring. Bare rolig, nosserne bliver altså ikke mast, kvast eller på anden måde beskadiget. Det er kun passagen der bliver lavet et let fastere greb om. Der er intet at være urolig eller bange for.

Sådan bruger du Pipedream Rock Hard Cock Pipe

Smør nosserne i en god glidecreme, eks. Getmaxxx, og før dem igennem bundringen. Stræk ringen og flyt først fingrene, så strækket lettes, når du har nosserne igennem. Nosseringen skal sidde, så du kan føre den stive penis igennem det skrå hul, der skal sidde så meget inde mod maven som muligt.

Smør nu den stive penis med glidecremen og før penis igennem penisringen mens du let strækker den. Let først strækket når ringen er helt på plads, så det bagerste af ringen sidder bagerst mod maven. Husk at en penisring normalt helst må sidde 21 minutter. Du må gerne bruge den igen efter en pause. Oplever du ubehag, tag da ringen af.

Yderligere information

Vægt 0.3 kg
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.