0

Pig – Midlertidig tatovering

DKK 99,00

  • Midlertidig tatovering med grissetryne og skriften PIG
  • Vis hvor stor en grissebasse du er overfor din partner eller til fetish festen
  • Nem at påsætte, nem at fjerne

På lager

Varenummer (SKU): 614446 Kategorier: ,

Denne PIG tatovering er perfekt til dig, der gerne vil have lidt ekstra (dirty) opmærksomhed i klubben eller til festen, men ikke har lyst til at vise den frem ved familiebesøget weekenden efter.

Du opfører dig måske som en gris, når du får muligheden, men hvordan skal andre vide hvilken gris du er? Få en midlertidig tatovering på din krop, så alle kan se præcis hvor stor en grissebasse du er. Du kan evt. klippe tryne og ordet PIG fra hinanden, så har du tatoveringer til to forskellige begivenheder.

Den midlertidige tatovering er nem at påsætte. Brug en fugtig klud til at presse ovenpå papiret med blækket vendt mod din hud. Hold den i 30 sekunder og fjern papiret. Nu har du en frisk midlertidig tatovering.

Den midlertidige tatovering er vasket væk efter ca. en uge. Hvis du vil af med den før, skal du bruge acetone eller gnide med olie.

Specifikationer:

  • Farve: Sort
  • Størrelse: 10 x 10 cm
  • Kan klippes til, som du ønsker

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.

BLACK FRIDAY -  OP TIL 75 % RABAT 

0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping