0

Dobbelt Karabinhager

kr. 49,00kr. 59,00

– Nem fiksering mellem manchetter og fikseringspunkter
– Få hurtigt din partner fri ved brug af karabinhager, hvis der sker panik
– Flyt nemt rundt mellem flere fikseringer

Varenummer (SKU): 375311 Kategorier: , , ,

Dobbelt karabinhager er et must for den dominante og sadisten, der ønsker fleksibilitet og frihed i fikseringen af den underkastede. Klik den ene ende af karabinhagen i D-ringen på manchetten eller halsbåndet og den anden ende i en D-ring eller O-ring på eks. en anden manchet, et kors, et fikseringspunkt i væggen eller en rebfiksering på bordet. Kun fantasien sætter grænserne, når du benytter dobbelt karabinhager i din seance. Du vil ikke opleve den samme begrænsning, som hvis du bandt reb igennem øjerne på manchetter og halsbånd eller brugte andre typer karabinhager. Her har du hvert fikseringspunkt adskilt og alligevel sammenkoblet.

Oplever du at din partner går i panik, slipper du med karabinhagerne for at klippe reb eller manchetter op. Klik blot manchetterne af et evt. Fikseringspunkt. Du vil nu opleve, at manchetterne blot fungerer som armbånd og du kan berolige din partner.

Dobbelt karabinhagerne sælges i stykker af 1.

Specifikationer:

  • Nikkelbelagt stål
  • Sælges i stykker af 1
  • Medium længde: 8,7cm
  • Large længde: 10cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping