Master Series Devour med låsbart hult gag

DKK 249,00

– Devour er et hult ball-gag med rigtig god savleeffekt

– Brug hullet i gag’et til f.eks. at give din partner en smag af dine gyldne dråber

– Spændet er låsbart, så du kan holde din partners mund fyldt, uden han eller hun kan gøre modstand

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 664176 Kategorier: , , ,
Beskrivelse

Devour låsbart hult gag fra Master Series er et behageligt ball gag med ydmygende savle-effekt. Det hule gag er perfekt til den grænsesøgende slave eller slavinde, der tænder på ydmygelse og tvang. Før Devour låsbart hult gag i munden på din partner og nyd synet af mundvandet, der løber ned af hagen på din uartige tøs eller slavehund.

Det låsbare hule gag fra Master Series har en kugle-diameter på 3,8 cm og en længde på 5,7 cm, hvilket gør Devour gag til et rigtigt godt gag for den underkastede med en lille mund. Remmen justeres let fra 48,3 cm til 61 cm i omkreds, så den passer underkastede med flere forskellige hovedstørrelser.

Sådan bruger du Devour låsbart hult gag

Før mundstykket ind i din underkastedes mund. Luk remmen med spændet og brug evt. en hængelås, som ikke medfølger til at sikre, at din partner ikke bryder ud af gagget. Når gagget skal ud fjernes hængelås først, remmen spændes op, og du beder din partner om at gabe godt op. På den måde kan du let og sikkert fjerne Devour låsbart hult gag fra din partners brugte mund.


Materiale:

  • Metal
  • PU Plastik
  • ABS
  • Vinyl
  • Filt

Mål:

  • Længde på rem: 66 cm
  • Gag-diameter: 3,8 cm
  • Diameter på gag’ets hul: 1.1 cm
  • Remmen kan justeres fra 48,3 til 61 cm
  • Gaggets indførbare længde er 5,7 cm


Pleje:

Du kan let og enkelt desinficere og rengøre mundstykket med pjur spray. Sprøjt på, lad sidde og tør godt af. Pjur spray er en antibakteriel sexlegetøjsrengøring, som fjerner flere bakterier end vand og sæbe. Du vil på den måde sikre din partner en lækker og ren oplevelse hver gang.

Opbevar Devour gagget fra Master Series i en ren, ubrugt frysepose hver gang den er rengjort. På den måde holder du den ren og ved hvilket legetøj, der er klart til brug næste gang, du skal lege.

Yderligere information

Vægt0.2 kg
Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.