Elbow Grease Regular

DKK 149,00DKK 299,00

– Glidecreme særligt velegnet til fisting og udblokning

– Drøj i brug

– Tyk konsistens

Ryd
Varenummer (SKU): Elbow Grease Regular Kategorier: , , ,
Beskrivelse

Cremet, drøj og god til krævende anal sex. Det er tre ting, der kan siges om Elbow Grease, som er en af verdens ældste glidecremer. Den er særlig velegnet til fisting og anal udblokning, som altså kræver en glidecreme, der er tykkere og mere drøj i brug.

Det er vigtigt, at elbow grease ikke benyttes vaginalt, da oliebaseret glidecreme kan skabe skedesvamp. Elbow Grease kan også kun benyttes til eks. vinyllegetøj og ikke med latexkondomer, da de opløses af oliebaseret glidecreme.

Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.

Kundeanmeldelser

Unique Play

Kundeanmeldelser

Lars 11/27/2019

TrustPilot
Tak for god service. Tilfreds med køb og hurtig levering.

Peter 11/18/2019

TrustPilot
Alt som forventet.

Lauritz 11/18/2019

TrustPilot
Endelig en BDSM shop med ordentlige produkter. Jeg har købt flere forskellige produkter gennem Uniqueplay.dk og udvalget er bare i top sammenlignet med mange andre hvor jeg ikke har kunne finde det jeg søgte og kvaliteten har været elendig. Har ikke været i personlig kontakt med firmaet, men leveringstid og udvalget er som det skal være. Fem stjerner herfra. Handler hos jer igen Mvh Lauritz

Jan 06/17/2019

TrustPilot
Rigtig fin oplevelse. Har handlet der to gange. Begge gange kom varerne hurtigt og var tilfredsstillende. Kan anbefales herfra.

Jonas 11/26/2018

TrustPilot
Jeg fik varerne hurtigt efter jeg lagde ordren. Fik personlig og kompetent rådgivning undervejs, der hjalp mig på rette vej.

Mattias 11/06/2018

TrustPilot
God service og hurtig levering. Bestilte om torsdagen, havde varerne fredag. Fik også god telefonisk kundeservice ang. produkterne. Tilfreds og glad for købet.