0

LoversPremium Leya Trådløst Luksus Vibrator Æg

kr. 495,00

  • Luksus-æg hvor hver detalje er gennemtænkt
  • Ergonomisk udformet
  • Vandtæt og genopladelig
  • Intuitiv fjernbetjening
Varenummer (SKU): 734155 Kategorier: ,

Dette fjernbetjente vibrator-æg er en smule dyrere end resten af vores sortiment – men man får virkelig også noget ekstra for pengene! Luksus-ægget fra Leya er ergonomisk designet, så det let glider op på plads og stimulerer hende, når du har lyst. På grund af indsnævringen på midten af ægget sidder det bedre fast end andre æg, selvom det er slankere og langt mindre invasivt. Det er dog særdeles nemt at få Leya-ægget ud igen, på grund af den lange indstøbte snor.

Vibrator-æggets overflade er lavet af silikone, der er garanteret phtalat-fri og vandtæt nok til at tåle en tur i brusebadet. Silikone-typen er fantastisk blød, og kaldes i branche-jargon for ”englehud”. Under silkone-overtrækket gemmer der sig en lydsvag og meget pålidelig motor, der ikke alene har otte forskellige programmer (med fem forskellige vibrationsstyrker). Den er også genopladelig ved hjælp af den medfølgende USB-oplader. Ønsker du at kunne oplade ægget med almindelige strømstik, eller fx en cigarettænder i en bil, fører de fleste elektronikbutikker omformere til formålet.

Fjernbetjeningen, den såkaldte O-remote, er et kapitel for sig. Den ligger godt i hånden, og er designet specifikt til at kunne bruges diskret, mens den ligger i en lomme. Hullet i midten og fordybningen til pegefingeren sørger for at den er nem at finde rundt i. Ligesom selve ægget er fjernbetjeningen genopladelig.

Brug ægget under middagen, på jobbet, til julefrokosten eller hvor det nu passer Jer bedst. Det kan også bruges til tvangsorgasmer under dominans-lege. Det kommer endda i en smuk gaveæske, så du kan præsentere det ordentligt hvis du vil overraske sin udkårne. Alt i alt er dette æg bare foran på alle punkter.

Specifikationer:

  • Materialer: ABS Plastik og medicinsk silikone, fri for skadelige ftalater
  • Samlet vægt: Æske + produkt 0,35 kg
  • Total længde æg (med strop): 19,4 cm
  • Total diameter æg: 3,3 cm
  • Med 1 motor

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping