0

Luxeluv I Do trådløst vibrator æg

DKK 699,00

  • Smukt og uskyldigt udseende luksus vibrerende æg med trådløs fjernbetjening
  • Perfekt til at lege med pirring og stimulation i det fri- solo eller med partnerstyring
  • Kan bruges til både indre og ydre stimulation. Find din yndlingsrytme og intensitet blandt de 10 vibrationsmønstre

På lager

Varenummer (SKU): 939828 Kategorier: ,

Hvad nu, hvis nøglen til den store orgasme ligger gemt i et lille, nuttet rose-dekoreret æg, som du kan kontrollere? Det er en uskyldigt udseende lille gave, men ægget fra LUXELUV kan let blive gaven der bliver ved med at give.

Det lille, fine vibrator æg med den smukke og silkebløde, lyserøde overflade i silikone af højeste kvalitet, gemmer på en kraftfuld vibrator, der kan vibrere dig til det store “Åh”. De små roser i indprentet i  overfladen på vibrator ægget, er med til at stimulere det følsomme indre og giver et lille ekstra add’on, når du indsætter ægget, eller hvis du leger med at trække det ind og ud, for at pirre skedeindgangen.

Det trådløse æg smøres ind i en god, vandbaseret glidecreme før brug og kan bruges til pirring af både dit ydre og indre, uanset om du vil lege med ægget solo, eller lade din partner styre slagets gang- måske endda mens i er ude i offentligheden, hvor det diskrete æg ikke kan ses og høres, men mærkes helt tydeligt.

Hvis du har haft frække fantastier om sex i det fri, kan du indføre ægget hjemmefra, og få din partner til at styre  intensiteten og rytmen i vibrationerne via den medfølgende fjernbetjening. Det trådløse æg har 10 vibrationsmønstre der let kan betjenes via de to knapper på fjernbetjeningen på op til 8 meters afstand. Det er vandtæt, særdeles lydsvagt og let at rengøre.

Specifikationer

Materiale: Medicinsk og kropssikker silikone

  • Længde indsætbar: 7 cm
  • Længde total: 18 cm
  • Bredde 3 cm
  • Vandtæt
  • Genopladelig (USB oplader medfølger)
  • Opbevaringspose medfølger
  • Brugermanual: Engelsk og Tysk

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.

BLACK FRIDAY -  OP TIL 75 % RABAT 

0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping