Hult gummi-gag til våde lege

DKK 499,00

– Gummi-gag med justerbar rem

– Kan bruges til vådlege såsom urin, vand, m.m.

– Kan også bruges, hvis den meget ydmygende savleeffekt ønskes

Ikke på lager

Varenummer (SKU): Hult gummi-gag til våde lege Kategorier: , ,
Beskrivelse

Hult gummi gag af høj kvalitet.

Hvis du ønsker at ydmyge din partner ved at lade savlen glide ud over kroppen, kan dette flotte gummi-gag med rem benyttes. Er du til urinsex, golden shower eller en tredje våd leg, kan gag’et også benyttes til at holde munden åben, mens safter glider ind i munden. Let og enkelt.

Mundstykket, der er beklædt med gummi, føres langsomt ind i munden og remmen justeres og spændes. Så bliver din partners mund holdt åben under legen.

Specifikationer

  • Af naturlig latex
  • Justerbar rem
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.

Kundeanmeldelser

Unique Play

Kundeanmeldelser

Lars 11/27/2019

TrustPilot
Tak for god service. Tilfreds med køb og hurtig levering.

Peter 11/18/2019

TrustPilot
Alt som forventet.

Lauritz 11/18/2019

TrustPilot
Endelig en BDSM shop med ordentlige produkter. Jeg har købt flere forskellige produkter gennem Uniqueplay.dk og udvalget er bare i top sammenlignet med mange andre hvor jeg ikke har kunne finde det jeg søgte og kvaliteten har været elendig. Har ikke været i personlig kontakt med firmaet, men leveringstid og udvalget er som det skal være. Fem stjerner herfra. Handler hos jer igen Mvh Lauritz

Jan 06/17/2019

TrustPilot
Rigtig fin oplevelse. Har handlet der to gange. Begge gange kom varerne hurtigt og var tilfredsstillende. Kan anbefales herfra.

Jonas 11/26/2018

TrustPilot
Jeg fik varerne hurtigt efter jeg lagde ordren. Fik personlig og kompetent rådgivning undervejs, der hjalp mig på rette vej.

Mattias 11/06/2018

TrustPilot
God service og hurtig levering. Bestilte om torsdagen, havde varerne fredag. Fik også god telefonisk kundeservice ang. produkterne. Tilfreds og glad for købet.