Tilbud

EXS Steril vandbaseret glidecreme i poser 5 ml

DKK 10,00 DKK 9,00

– Vandbaseret glidecreme til at have med på farten

– EXS steril pakket glidecreme er særligt velegnet til dig, der eksperimenterer med sounds og dilatorer, da hver lille pakning er steril

– Den sterile glidecreme fra EXS er lavet som en gel, hvilket gør den lidt tykkere end andre vandbaserede cremer.

– Sælges enkeltvis i poser af 5ml

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 555518 Kategorier: , , ,
Beskrivelse

EXS steril glidecreme er en tykflydende, vandbaseret gel i ”portionsanretninger”, særligt velegnet til sounding og brug af dilatorer. Er du tit på farten, kan du også med fordel have disse 5 ml. Poser med EXS steril vandbaseret glidecreme med dig. Cremen er fri for parabener og anvendelig til alt sexlegetøj.

Denne glidecreme har en meget høj standard. EXS steril vandbaseret glidecreme benyttes på de engelske sygehuse til katerisering og sounding. At glidecremen leveres i 5 ml. poser giver dig en sikkerhed for, at hygiejnen er i orden. Den glidecreme du anvender til urinrørsstimulering med sounds, SKAL nemlig altid være steril. Du kan her smide pakken ud og tage en ny, når du skal bruge mere glidecreme. Let og enkelt.

Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.

Kundeanmeldelser

Unique Play

Kundeanmeldelser

Lene 01/21/2020

TrustPilot
Ingen slinger i valsen. Nemt hurtigt diskret og fungerede som det skulle ! Gode varer god betjening

Theis 01/21/2020

TrustPilot
Har handlet her flere gange. Tilfreds med levering og pris.

Jan Hansen 01/20/2020

TrustPilot
Alt var okay.

Lars 11/27/2019

TrustPilot
Tak for god service. Tilfreds med køb og hurtig levering.

Peter 11/18/2019

TrustPilot
Alt som forventet.

Lauritz 11/18/2019

TrustPilot
Endelig en BDSM shop med ordentlige produkter. Jeg har købt flere forskellige produkter gennem Uniqueplay.dk og udvalget er bare i top sammenlignet med mange andre hvor jeg ikke har kunne finde det jeg søgte og kvaliteten har været elendig. Har ikke været i personlig kontakt med firmaet, men leveringstid og udvalget er som det skal være. Fem stjerner herfra. Handler hos jer igen Mvh Lauritz

Jan 06/17/2019

TrustPilot
Rigtig fin oplevelse. Har handlet der to gange. Begge gange kom varerne hurtigt og var tilfredsstillende. Kan anbefales herfra.

Jonas 11/26/2018

TrustPilot
Jeg fik varerne hurtigt efter jeg lagde ordren. Fik personlig og kompetent rådgivning undervejs, der hjalp mig på rette vej.

Mattias 11/06/2018

TrustPilot
God service og hurtig levering. Bestilte om torsdagen, havde varerne fredag. Fik også god telefonisk kundeservice ang. produkterne. Tilfreds og glad for købet.