0
Tilbud

EXS Steril vandbaseret glidecreme i poser 5 ml

DKK 10,00 DKK 9,00

– Vandbaseret glidecreme til at have med på farten

– EXS steril pakket glidecreme er særligt velegnet til dig, der eksperimenterer med sounds og dilatorer, da hver lille pakning er steril

– Den sterile glidecreme fra EXS er lavet som en gel, hvilket gør den lidt tykkere end andre vandbaserede cremer.

– Sælges enkeltvis i poser af 5ml

På lager

Varenummer (SKU): 555518 Kategorier: ,

EXS steril glidecreme er en tykflydende, vandbaseret gel i ”portionsanretninger”, særligt velegnet til sounding og brug af dilatorer. Er du tit på farten, kan du også med fordel have disse 5 ml. Poser med EXS steril vandbaseret glidecreme med dig. Cremen er fri for parabener og anvendelig til alt sexlegetøj.

Denne glidecreme har en meget høj standard. EXS steril vandbaseret glidecreme benyttes på de engelske sygehuse til katerisering og sounding. At glidecremen leveres i 5 ml. poser giver dig en sikkerhed for, at hygiejnen er i orden. Den glidecreme du anvender til urinrørsstimulering med sounds, SKAL nemlig altid være steril. Du kan her smide pakken ud og tage en ny, når du skal bruge mere glidecreme. Let og enkelt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping