Seneste indlæg
Kategorier
Kvinde får en god endefuld - SM og dominans når det er bedst

Lær at give en god gammeldags røvfuld

Guides

Han svingede armen. Hånden ramte hendes baller mens hendes stønnen tog til i lydstyrke. Det var første gang røvfulden ramte hendes smukke, kolde bagdel.

Sådan kunne en førstegangsoplevelse med røvfulden have lydt. Røvfulden kaldes også en endefuld.

En offentlig kendt hemmelighed blandt mange er, at de tænder på at få en i enden. Sådan en røvfuld med et enkelt smæk eller tre, når de er helt tændte. Det er et fantastisk supplement til i den intense stemning der er under et vildt samleje. Røvfulden kan dog være meget mere, end blot et krydderi under sex.

 

Røvfulden og fortiden

Smæk er sundt. Det er budskabet i en artikel fra  2011 fra Iform.dk. Når smækkene rammer røven, trækker musklerne sig sammen. På den måde bodybuilder du dem og resultatet er, at du får en fastere røv. Det er kun en af de mange bonusser der er, ved at modtage en god, gammeldags endefuld .

En anden gevinst er den lykkefølelse du  kan opleve i kroppen, når endorfinerne frigives via smertepåvirkning fra smækkene. Det er en neurokemisk reaktion på smerte, som kroppen er bygget til at skabe. Ellers ville mennesket nemlig ikke overleve mødet med smerten. Jo flere endorfiner du får udskildtmed røvfulden, des større lykkefølelse.

Jeg er dog ikke sikker på, at eleverne i den gammeldags skole var lige så begejstrede for røvfulden, som vi BDSM-udøvere er. Her blev en god endefuld brugt som afstraffelse for ulydighed. Selv i hjemmene er den blevet brugt som afstraffelse. Det er derfor ikke alle, der har et positivt forhold til at få smæk i enden. Det kan desværre udløse nogle ubehagelige reaktioner, når fortrængte traumer bliver vækket til live. Det er derfor vigtigt at du fortæller din dominantepartner det, hvis har været udsat for fysisk afstraffelse i form af smæk, inden I introducerer dem i jeres  sexliv. Du ønsker nemlig ikke at skabe en reaktion hos dig selv eller din partner, ingen af jer kan håndtere.

 

Dominerende endefuld i SM

Det rette humør til smæk

At give og modtage smæk kan være en udfordring. Særligt hvis du ikke har prøvet det før. Jeg vil prøve at forklare lidt om det gode mind-set, eller rette humør – både for den der modtager røvfulden men også for dig der deler den ud.

Det rigtige mind-set for modtageren

Første gang du skal modtage smæk, er det godt at gøre dig klart, at det involverer smerte. Smertepåvirkningen frigiver neurotransmittere til hjernen, som gør at der udskilles endorfiner i dit blod. Det er det, der løbende giver en rar fornemmelse – udover selve balle-massagen. Du skal ikke være bange for din partner, du skal have tillid til at han eller hun vil dig det bedste. Det er også vigtigt, at du har gjort op med dig selv at du kan sige fra.

Fokusér på din vejrtrækning, når smækkene falder ned over ballerne. Din partner vil højst sandsynligt langsomt øge intensiteten og du kan bruge din vejrtrækning og dine lyde til at signalere, hvordan du modtager smerten. Vær åben og ærlig, så din partner kan mærke hvordan du har det.

Den dominantes mind-set

Din partner er en levende øvedukke. Det skal du altid have i baghovedet og huske på. Selvom du er dominant er det godt altid at være ydmyg over, at en anden stiller sin hengivenhed og krop til rådighed for dig.

Gå langsomt til værks mens du observerer din partners vejrtrækning og lytter til hans eller hendes lyde. Hvordan bevæger kroppen sig? Hvilken farve får ballerne. Hold gerne pauser, hvor du aer og nusser med hænderne uden at tilføje smerte.

Når seancen starter og røvfulden skal indledes så prøv symbolsk at trække vejret dybt tre gange. Tænk den kommende scene igennem og slip alt det, der fylder og som ikke skal være med i jeres leg. Det er en dårlig idé at tage hverdagens problemer med ind i legen, det kan gøre at du kan fejlbedømme og begå fejl.

 

God fornøjelse med røvfulden

Er du usikker på om hvornår du skal tage styringen, guider BDSM underviser Michelle Corydon dig til en god BDSM session

Kærlig Hilsen

Michelle Corydon
BDSM Mentor og underviser siden 2008

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.