0

Zeus Digital elektro sex boks

DKK 949,00

– Luksus elektro sex boks med tilbehør, særligt ideelt til begynderen

– To kanaler giver dig mulighed for at have to stykker legetøj tilkoblet ad gangen

– Har 7 forprogrammerede rutiner, timer og digitalt display

– Benytter 3 AAA batterier, som medfølger

På lager

Til dette produkt anbefaler vi

Varenummer (SKU): 593392 Kategorier: , ,

Luksus elektro stimuli, der får huden til at kilde. Zeus elektro sex boks har et digitalt display, der gør det nemt og simpelt at følge med i, hvordan du selv eller din partner stimuleres. Prøv en af de forprogrammerede rutiner eller benyt timeren. Kun fantasien sætter grænserne.

Elektro sex kan være hårdt, men det kan så sandelig også være blødt. De elektriske impulser styres fra selve elektro sex boksen, fra små kildende elektriske impulser, der får det til at føle som om, at huden vibrerer til de stærke impulser der giver smerte. Start blidt ud og find ud af, hvordan du og dine sanser reagerer. Det er meget individuelt hvor høj impulsstyrke der skal til, for at det føles dejligt – men også for at det gør ondt. Boksen giver dig mulighed for begge dele, så du selv kan vælge.

Sættet indeholder fire store pads, som kan sættes rundt på kroppen, ledninger og 3 AAA batterier samt elektro sex boks og engelsk manual. Alt det du skal bruge, for at komme igang med elektro sex. Husk på, at elektro sex er forbudt for folk med hjerte kar sygdomme samt de, der har pacemaker. Har du fået indopereret metal dele, anbefaler vi også, at du holder dig fra at lege med disse områder. Brug din sunde fornuft, den kommer du langt med.

Brug af elektro sex legetøj er generelt sikkert men på eget ansvar.

Specifikationer:

  • Materiale: ABS Plastik
  • Sættet indeholder elektro sex boks, fire pads til kroppen, to ledninger, 3 AAA batterier samt engelsk manual
  • Programmer 7
  • Timer
  • Digitalt display

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping