0

Strict Bondage Spændetrøje

kr. 2.499,00

  • Unisex spændetrøje fra Strict designet i sort vegansk læder
  • Med justerbare stropper for perfekt og stram tilpasning
  • Giver total frihedsberøvelse af bevægelighed for arme og hænder

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 649757 Kategorier: , , ,

Tag den ultimative kontrol over din sub med denne Strict spændetrøje. Påfør din slave spændetrøjen gennem ærmerne og stram derefter de 5 stropper til, så det sidder stramt og godt fast. De dobbelte skridtstropper giver en strammere pasform på både mandlige og kvindelige kroppe.

Designet er inspireret af psykiatriens spændetrøjer, hvor man får frataget al mulighed for at gøre modstand med arme og hænder. Med denne spændetrøje får man som sub en total følelse af frihedsberøvelse, da armene er helt spændt fast (dog på en komfortabel måde). Spændetrøjens komfort gør at den kan bruges i timevis, indtil du er færdig med at lege med din sub.

Kraven er udstyret med en o-ring, så du kan påsætte en hundesnor eller andet tilbehør, som passer til legen.

Specifikationer:

  • Fremstillet af PU-læder, metal og satin
  • Mål: Kraven kan justeres fra 29 til 45 cm i omkreds. Skuldre justeres fra 43 til 48 cm på tværs. Brystet kan justeres fra 101 til 119 cm i omkreds. Ærmer er hver 90 cm i længden fra skulder, 36,5 cm i omkreds. Underarmsremmen kan justeres fra 48 til 66 cm i omkreds. Skridtstropper justeres fra 43 til 60 cm.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping