0

Sportsheets Hogtie Fikseringssæt

kr. 249,00

– Supernem fiksering, med velcro-lukning

– Manchetter i slidstærk nylon

– Let at transportere

Kun 1 tilbage på lager

Hvis fikseringen skal gå stærkt nytter det ikke noget at stå og kæmpe med reb og hængelåse. Hvis I har taget bondage-legen med på ferie, eller ud i ekshibitionistiske fornøjelser på offentlige steder – eller simpelthen bare er utålmodige efter at komme i gang derhjemme – er dette sættet for Jer.

Hog Tie-sætter fra selemagerne Sportsheets er særligt indrettet til en traditionel svinebinding. Manchetterne, af slidstærkt nylon, monteres nemt og hurtigt med kraftig velcro, om ankler og håndled, og forbindes til samlestykket, der har fire ringe. Dette er dog kun udgangspunktet. Sættet kan anvendes til en uendelighed af sjove stillinger, og selvfølgelig sammen med alt muligt andet bondage-udstyr. Mulighederne er uendelige.

Specifikationer:

  • Manchetterne kan spændes ind fra 17,8 til 36,8 cm
  • Bredde på manchetter ca. 5 cm
  • Diameter på Hogtie er 13,3 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping