Sinvention Viper Slambert

DKK 795,00

Et simpelt stykke slagredskab, som giver en god lyd og en god farve på slavens numse, når den bruges. To stykker tykt møbel læder er syet sammen, og giver en slambert der ligger godt i hånden, og som også kan bruges til solo smæk. Kan for den erfarne smækker give et godt, hårdt smæk

På lager

Varenummer (SKU): 337288 Kategorier: , , Tag:
Beskrivelse

Specifikationer:

  • Håndfremstillet af Sinvention i Canada
  • Fremstillet af to stykker 340 til 390 gram tykt møbellæder
  • Højde på håndtag ca. 1,3 cm

Garanti:
Sinvention gør det endnu mere eftertragtet at købe kvalitetslædergear istedet for plagiater – med deres livsstidsgaranti på læder gear, rykker de kvaliteten endnu et step op.

Ved fabrikeringsfejl gives der livstidsgaranti på al læder gear fremstillet af sinvention, så længe skaderne ikke kan være påført af misrøgt, brug og slid samt forkert brug, vil du kunne kontakte vor kundeservice med din reklamation – så skal vi behandle den for dig. Husk at der påkræves gyldig faktura udstedt af os for at kunne gøre brug af denne garanti.

Yderligere information

Vægt0.3 kg
Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.