Sinvention Medical plysbetrukket læder blindfold

DKK 599,00

– Bredt blindfold i klinik / psykiatri design

– Går længere ned på kinden end andre blindfolds, og sikrer derved mod “stjernekiggeri”

– Blød plys på bagsiden

– Med Sinvention livstidsgaranti

På lager

Varenummer (SKU): 536766 Kategorier: , , , Tag:
Beskrivelse

Skønt, blødt blindfold eller natmaske sikrer at du ikke kan kigge, under erotisk dominans. Det kan være når doktoren eller psykiateren kigger forbi – Det er kun fantasien der sætter grænserne.

Har du eller din partner problemer med, at der kan kigges ud under andre blindfolds? Det er trælst, det gør at man ikke kan falde helt ind i dominansen. Man koncentrerer sig alt for meget om at kigge ud, og forudsige hvad der sker som det næste. Du kan ikke kigge ud under det her blindfold – Jeg har ikke mødt nogen der kan.

Læderet er af høj kvalitet og den bløde plys giver god komfort. Størrelsen kan justeres ved at justere på elastikremmen i bag. Nemt og enkelt.

Med Sinvention livstidsgaranti.

Specifikationer:

  • Materialer: Nordamerikansk læder og plys foer.

Garanti information

Sinvention gør det endnu mere eftertragtet at købe kvalitetslædergear istedet for plagiater – med deres livsstidsgaranti på læder gear, rykker de kvaliteten endnu et step op.

Ved fabrikeringsfejl gives der livstidsgaranti på al læder gear fremstillet af sinvention, så længe skaderne ikke kan være påført af misrøgt, brug og slid samt forkert brug, vil du kunne kontakte vor kundeservice med din reklamation – så skal vi behandle den for dig. Husk at der påkræves gyldig faktura udstedt af os for at kunne gøre brug af denne garanti.

Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.