Sinvention Klinik halsbånd

DKK 999,00

Skønt, blødt halsbånd i farver som vi kender fra de psykiatriske klinikker. Når i leger med klinik leg, er dette halsbånd et flot og behageligt alternativ til et almindeligt sort halsbånd og gør legen mere autentisk.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 268397 Kategorier: , , , Tag:
Beskrivelse

Flot betrukket halsbånd fremstillet af engelsk seletøjslæder i den højeste kvalitet. Halsbåndet er 5 cm bredt, og betrukket med superblødt hvidt læder. Der er påsat 3 D-ringe, så du har mange kombinationsmuligheder i legen, og samtidig kan halsbåndet også låses via lukkespænden.

Halsbåndet passer til de fleste mennekser med en maks omkreds på halsen på 50cm. 

Garanti information
Sinvention gør det endnu mere eftertragtet at købe kvalitetslædergear istedet for plagiater – med deres livsstidsgaranti på læder gear, rykker de kvaliteten endnu et step op. Ved fabrikeringsfejl gives der livstidsgaranti på al læder gear fremstillet af sinvention, så længe skaderne ikke kan være påført af misrøgt, brug og slid samt forkert brug, vil du kunne kontakte vor kundeservice med din reklamation – så skal vi behandle den for dig. Husk at der påkræves gyldig faktura udstedt af os for at kunne gøre brug af denne garanti.

Yderligere information

Vægt0.3 kg
Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.