0

Rimba digital 4 kanals elektro box

kr. 1.895,00

Stødenes impulser kan give din partner en kildende, fræk fornemmelse på de ømmeste steder – eller du kan give den du elsker en straf, for ikke at adlyde dig med stødenes impulser.

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 948957 Kategorier: , ,

Denne elektro box er helt speciel. Den har 4 udgangskanaler, hvortil du kan sætte dit elektro legetøj samt en stor LCD skærm der fortæller dig, hvilken kanal der gør hvad. Den ser advanceret ud, men den er faktisk utroligt nem at betjene. Den har op og ned knapper for hver kanal, der gør at du kan justere styrken, og i siderne er der knapper der giver dig mulighed for at justere strøm bølgerne og frekvensen.

Det bedste er næsten, at den giver jer mulighed for aldrig at løbe tør for batterier – den leveres med 220V adapter.

Sættet indeholder boxen, 4 x 2 mm bananstik, 10 forskellige typer puder til kroppen, og stik.

Skal du bruge boxen med det meste andet udstyr, er det vigtigt du husker at bestille banan adaptere der går fra 2 til 4 mm.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping