Psykiatri kompressions maske med luftkontrol M/L

DKK 3.995,00

  • Eksklusiv maske i lækkert læder
  • Kontrol over lyd og lys og luft
  • Total fiksering af din slaves ansigt

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 595414 Kategorier: ,
Beskrivelse

Denne helt fantastiske maske fra Strict leather er designet i blødt hvidt læder. De lysebrune læder remme, der bruges til at stramme masken, giver følelsen af at være spændt helt fast. Den har har indvendige puder over øre, øjne og mund området, der blokere for lyd og lys og giver en behagelig pasform. Efter påsætning af masken, snøres den fast i nakken med kalve snøre. Nakken er forsynes med under læder så hår ikke kommer i klemme i snøren. Alle spænder er låsbar og Halsbåndet er forsynet med 3 D ringe i metal som giver mulighed for yderlige fiksering. Foran på hætten er der monteret et lille metal hul. Det er din slaves eneste mulighed for at trække vejret. Ved at din slaves syn og høresans er blokeret skal slaven kun have fokus på at trække vejret og den glæde eller smerte du udsætter slaven for. Selv luft tilførelsen kan du kontrollere.

Specifikationer:

  • Halsbånd kan justeres fra 38 – 52 cm i omkreds om halsen
  • Lavet i kvalitets læder og metal
  • Størrelse M/L
Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.