0

Penis pumpe

En penis pumpe kan hjælpe dig på flere forskellige måder. Med en penis pumpe kan du opnå en forstørrelse af penis, både i omkredsen og længden. Hvis du har problemer med at opnå og holde penis erigeret, kan en penis pumpe også være en rigtig god idé. Den hjælper med at forstærke blodtilførslen til penis, hvilket gør det nemmere at opnå erektion. Penis pumpen giver desuden en større erektion, der holder længere. Udover størrelse vil en penis pumpe også give dig større følsomhed i penis.

En penis pumpe øger størrelsen på din penis markant. I modsætning til en penis forlænger er penis pumpens effekt kun midlertidig, men du opnår til gengæld et hurtigt resultat.

Hvis du smører med glidecreme vil pumpen slutte bedre til og du opnår en bedre vakuumeffekt. Ved at smøre glidecreme på pumpens åbning bliver det også nemmere og mere behageligt, at føre penis ind. Hvis du har mange og lange hår og det er svært at få pumpen til at slutte tæt, kan det være en god idé med en intim trimning før du går i gang.

Når penis pumpen fjernes kan man med fordel sætte en penisring på skaftet ved roden af penis. Dette vil forhindre blodet i at strømme tilbage og penis vil forblive stiv.

Når du skal vælge en penis pumpe er det vigtigt at kigge på pumpens mål. Du skal sørge for, at din penis passer i størrelsen og at der er plads til, at du kan blive større i den.

En manuel penis pumpe er et godt førstegangskøb. Den har et simpelt design og er nem at bruge. Typisk vil den have en pumpebold i toppen eller en håndpumpe. En automatisk penis pumpe gør alt det hårde arbejde for dig men er også dyrere end en manuel pumpe. Det er en smart og afslappende måde at bruge en penis pumpe på. Du skal bare trykke på en knap. Du har dine hænder fri og kan bruge dem til hvad du nu har lyst til.

Lige meget hvilken form for penis pumpe du bruger, må du ikke blive for utålmodig. Det er vigtigt, at du ikke pumper for hårdt og for meget fra starten af. Hvis du oplever ubehag eller smerter ved brug af penis pumpen, skal du udligne trykket, så du undgår at lave skader på huden. Hvis du bruger den på din partner, så husk at holde øje med din partners signaler.

 

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping