0

Neoprene-hætte til ydmygelse og breath control

DKK 899,00

– Lynlås-lukket hætte af neoprene

– Lukker lys ude og besværer vejrtrækning

– Metalforstærket åndehul

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 461841 Kategorier: ,

Denne hætte kombinerer nogle af de bedste features ved andre hætter. Den er lavet af et lidt utraditionelt materiale – Neoprene, der også bruges til waders, dykkerdragter og sleeves til bærbare computere. Neoprene har nogle særligt gode kvaliteter: Det er vandtæt og det føles som en blanding af gummi og organisk stof, når man rører ved det. Det besidder en smule elasticitet, men bevarer alligevel sin form. Hætten er lukket i nakken med en lynlås, så den passer de fleste og er god at bruge til bortførelses-lege, da den er hurtig at lukke. Lynlåsen er skjult af en læderflap. 

Hætten kommer bedst til sin ret hvis man leger med breath control. Ikke alene besværer selve hætten vejrtrækning, og varmer hovedet op. Det er også meget let at blokere det metalforstærkede åndehul. Åndehullet gør det også nemt at forsyne hætten med vandslanger, iltapparater, sugerør, tragte eller andre ting man ønsker at stikke ind i offerets mund. Neoprene-materialet gør i øvrigt hætten umulig at se igennem, så den virker også som blindfold.

Halsåbningen har en omkreds på 43 centimeter.


Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping