Magic Motion Trådløs vibrator æg – Med Mobil App

DKK 489,00

– Fjernstyres op til 60 meter fra mobiltelefon (Afhænger af bluetooth version)

– Kan også bruges uden fjernstyring

– Programmer vibrationerne let og enkelt

– 9 forskellige vibrationsmønstre

– Kan vibrere til musik mm.

– Virker med Android version 4,3+ samt Iphone 4s, Ipad 3 og nyere.

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 138493 Kategorier: ,
Beskrivelse

Fjernstyr vibrationer som aldrig før med Magic Motion – det første trådløse vibrator æg på det danske marked, der kan fjernstyres via mobiltelefonen! Giv også din kvinde en helt ny oplevelse af vibrationer, med mobil appens music player funktion, der gør det muligt at lade ægget vibrere til tonerne af hendes yndlingsmusik eller erotiske fortælling.

Din favorit erotiske novelle på lydbog, mens magic motion snurrer og pirrer til tonerne…
Ægget er betrukket med skøn, blød medicinsk silikone, så du og din partner får den allerbedste oplevelse. Brug den gerne under bruseren, da den er vandtæt – så du også kan nyde musikken i badet.

Fjernstyr let og enkelt din partners vibrationer med Magic Motion. Et af de første trådløse æg på det danske marked, som kan fjernstyres via mobiltelefonen. Muligheden for at fjernstyre det trådløse vibrator æg fra en mobil app, giver ægget en rækkevidde på op til 60 meter fra mobil telefon til æg. Bemærk at rækkevidden kan svækkes en anelse, når ægget er oppe i din partner.

Du kan også let og enkelt benytte magic motion uden mobiltelefon. Tryk blot på tænd knappen i roden af ægget og tryk dig igennem de ni vibrationsmuligheder.

Du slipper for batterier, når du skal lade magic motion. Vibrator ægget er produceret til at lade via USB, så du sætter blot USB delen ind i computeren eller til et ladestik fra f.eks. din smartphone. Husk at lade magic motion helt, til den ikke længere blinker når du benytter den første gang. Så holder batteriet længst.

Sådan bruger du Magic Motion trådløst vibrator æg

Download Magic Motion App i app store eller google play. Tænd for bluetooth på din mobiltelefon og gå ind i appen. Klik på tænd knappen på selve ægget og hold “parringsknappen”, som er placeret ved USB stikket, inde i 3 sekunder. Nu vil magic motion ægget blinke. Tryk så i appen på genopfrisk symbolet under menuen i bunden. Når magic motion vibrerer og du kan se, et nyt ikon komme frem i bunden af menuen, er dit æg forbundet med din mobiltelefon. Skru låget på ægget, så det er helt og klart til at føre op i din partner.

Følg evt. den medfølgende brugsanvisning til punkt og prikke, så får du nemt magic motion parret med din mobiltelefon.

Magic Motion appen og dine muligheder med dit nye trådløse æg

Du kan indstille appen via music player menupunktet, til at spille efter musik du har på mobiltelefonen eller som spiller i baggrunden. Vælger du voice, vil din stemme styre vibrationsniveauet og vælger du pattern, kan du ud fra 9 forskellige vibrationsmuligheder, vælge den der nu passer til dig og din partner. Menupunktet custom giver dig mulighed for at sammensætte vibrationerne helt selv, let og enkelt og du kan med sensor lade vibrationerne følge mobiltelefonens bevægelser – altså hvordan du bevæger den. Under manual kan du skrue op og ned for vibrationerne, som på en almindelig vibrator.

Specifikationer:
Materialer: Blød medicinsk silikone og ABS plast, fri for skadelige ftalater
Fjernstyres via mobil app, der gratis downloades i App store eller google play
Mobiltelefon medfølger ikke.

Yderligere information

Vægt0.25 kg
Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.