Les Petites Bonbons – Silkebløde håndjern

DKK 69,00

– Superbløde håndjern af stof

– Perfekt til blid bondage

– Passer både håndled og ankler

– Lette at skjule og transportere

På lager

Varenummer (SKU): 915666 Kategorier: ,
Beskrivelse

Disse håndjern består, i al deres enkelthed, af to stykker stof, der rummer et utal af muligheder. De er særligt fremstillet til blid bondage, altså til novicer udi BDSM, men erfarne afvigere kan også få stor glæde af dem. Eksempelvis kan de tages med i håndbagagen i lufthavnen, de fylder og vejer ingenting, og de er hurtige og nemme at fæstne. Alt sammen kvaliteter som alle grader af BDSM-entusiaster vil værdsætte.

Båndene består af 100% silkeblød polyester, og er forsynet med trådforstærkede huller, så de kan føres gennem sig selv. På den måde undgår man for mange knuder, og det er lettere at ”flette” dem sammen til noget der minder om håndjern. Hvert bånd er 70 centimeter langt, og passer derfor til både håndled og ankler – og man behøver ikke økonomisere for at kunne fæstne dem til sengestolper, stoleben og andre sjove steder.

Dette er et oplagt produkt at starte med hvis man er bondage-nysgerrig nybegynder. Den bløde overflade er behagelig mod huden, og efterlader ingen mærker – medmindre de bliver strammet for meget.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.