0

Kinesisk sugekop sæt

DKK 449,00

Sugesæt til at give din partner en sugende fornemmelse på intime dele og på huden. Ved at suge kan du øge blodtilførslen på et bestemt sted og derved også følsomheden.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 665293 Kategorier: , ,

Dette sæt indeholder 10 dele, til sugeleg på patientens krop. Oprindelsen bag disse sæt er tilbage fra kinesisk historie, hvor de er blevet brugt til at suge urenheder i kroppen ud gennem overfladen af huden. De kan bruges på mange områder af kroppen, såsom bryst, brystvorter, penis og røv. Kopsugningen efterlader et midlertidigt vakuum-mærke på stedet, hvor koppen har været fastgjort. 

Vakuum kopper er nemme at bruge – Pumpen monteres på en kop i den størrelse man ønsker, hvorefter koppen holdes over det ønskede område og pumpes fast. Koppen sidder fast på huden indtil man lukker luft ind i koppen igen.

Sættet indeholder 10 kopper og en pumpe. Husk at holde øje, sættet kan ved for meget tryk mod huden give skader.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping