Japanske klemmer med bjælder

DKK 129,00

– Pikant brystvortetortur

– Nemme at sætte på

– Bjælder, der afslører den mindste bevægelse

– Giver en kraftigere smerte, end klemmer der kan justeres

På lager

Varenummer (SKU): 262445 Kategorier: ,
Beskrivelse

Disse klemmer, af den japanske model, er ikke for sarte sjæle. De strammer godt til om brystvorterne, mellemkødet, kønslæberne, pungen eller hvor man nu end vælger at placere dem. Klemmernes hoveder er små nok til at kunne sidde næsten overalt. De adskiller sig fra andre brystklemmer ved at være udstyret med små bjælder, der gør legen sjovere.

Du kan beordre din sub til at stå helt stille, og bjælderne afslører hvis vedkommende bevæger sig – og så er det jo på sin plads med yderligere afstraffelse! Klemmerne kan også bruges af fritgående subs, så man altid kan høre hvor de er. Sub’ens oplevelse af bjælderne – og andre lyde – forstærkes hvis du samtidig bruger et blindfold.

Som sagt er brystvorteklemmerne ganske stramme, og de kan ikke løsnes, så vær påpasselig med hvor længe du lader dem sidde.

Specifikationer:

  • Antal: 2 klemmer
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.

Kundeanmeldelser

Unique Play

Kundeanmeldelser

Lene 01/21/2020

TrustPilot
Ingen slinger i valsen. Nemt hurtigt diskret og fungerede som det skulle ! Gode varer god betjening

Theis 01/21/2020

TrustPilot
Har handlet her flere gange. Tilfreds med levering og pris.

Jan Hansen 01/20/2020

TrustPilot
Alt var okay.

Lars 11/27/2019

TrustPilot
Tak for god service. Tilfreds med køb og hurtig levering.

Peter 11/18/2019

TrustPilot
Alt som forventet.

Lauritz 11/18/2019

TrustPilot
Endelig en BDSM shop med ordentlige produkter. Jeg har købt flere forskellige produkter gennem Uniqueplay.dk og udvalget er bare i top sammenlignet med mange andre hvor jeg ikke har kunne finde det jeg søgte og kvaliteten har været elendig. Har ikke været i personlig kontakt med firmaet, men leveringstid og udvalget er som det skal være. Fem stjerner herfra. Handler hos jer igen Mvh Lauritz

Jan 06/17/2019

TrustPilot
Rigtig fin oplevelse. Har handlet der to gange. Begge gange kom varerne hurtigt og var tilfredsstillende. Kan anbefales herfra.

Jonas 11/26/2018

TrustPilot
Jeg fik varerne hurtigt efter jeg lagde ordren. Fik personlig og kompetent rådgivning undervejs, der hjalp mig på rette vej.

Mattias 11/06/2018

TrustPilot
God service og hurtig levering. Bestilte om torsdagen, havde varerne fredag. Fik også god telefonisk kundeservice ang. produkterne. Tilfreds og glad for købet.