Japanske klemmer med bjælder

DKK 129,00

– Pikant brystvortetortur

– Nemme at sætte på

– Bjælder, der afslører den mindste bevægelse

– Giver en kraftigere smerte, end klemmer der kan justeres

På lager

Varenummer (SKU): 262445 Kategorier: , ,
Beskrivelse

Disse klemmer, af den japanske model, er ikke for sarte sjæle. De strammer godt til om brystvorterne, mellemkødet, kønslæberne, pungen eller hvor man nu end vælger at placere dem. Klemmernes hoveder er små nok til at kunne sidde næsten overalt. De adskiller sig fra andre brystklemmer ved at være udstyret med små bjælder, der gør legen sjovere.

Du kan beordre din sub til at stå helt stille, og bjælderne afslører hvis vedkommende bevæger sig – og så er det jo på sin plads med yderligere afstraffelse! Klemmerne kan også bruges af fritgående subs, så man altid kan høre hvor de er. Sub’ens oplevelse af bjælderne – og andre lyde – forstærkes hvis du samtidig bruger et blindfold.

Som sagt er brystvorteklemmerne ganske stramme, og de kan ikke løsnes, så vær påpasselig med hvor længe du lader dem sidde.

Specifikationer:

  • Antal: 2 klemmer

Yderligere information

Vægt 0.1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Japanske klemmer med bjælder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.