Tilbud

Forlænger-paddle

DKK 299,00 DKK 149,00

– Paddle med bred slagflade

– God til et hurtigt rap i enden

– Brug forlænger-paddlen når du har brug for en pause i hånden

På lager

Varenummer (SKU): 797116 Kategorier: , , , ,
Beskrivelse

Forlænger-paddlen er en lang paddle, der gør det nemt for dig at give en god spanking. Er du træt i hånden, er den blevet øm eller trænger du blot til variation i BDSM-sessionen, ja så kan du altså tage fat i den lange forlænger-paddle. Paddlens længde gør, at den kan give et præcist, sviende slag. Hvad end den underkastede har ”lidt på sidebenene” eller ej, ja så kan denne lange paddle altså give en god overfladesmerte.

Den lange forlænger-paddle har en fleksibel kerne, der gør at du sagtens kan svinge med den. Den er altså ikke så solid som eks. en metalstang, men den ekstra fleksibilitet i kernen giver mulighed for at variere slagstyrken – fra let til hårdt. Den fleksible kerne på forlænger-paddlen er betrukket med glat, behagelig kunstigt læder, som giver en god fornemmelse mod huden. Bredden på håndtaget gør den let at styre for selv den nye dominante sadist.

Bemærk:

Vær opmærksom på at forlænger-paddlen ikke er til muskelsmerte. Den ligger ikke tungt nok.

Materiale:

  • Kunstigt læder

Mål:

  • Længde: 47,5 cm
  • Diameter, bredeste sted på slagfladen: 5 cm
Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.