0

ElectroPlay – Deep Intruder dildo

kr. 1.495,00

  • Dildoen, der sætter strøm til dit sexliv
  • Sæt dildoen til din power box og lad stødene skylle ind over dig
  • Styrken på stødene justeres på power boxen, så alle kan være med: både dig, der blot vil mærke en lille, fræk impuls – og dig, der vil mærke de dybe elektriske stød, der forplanter sig helt ud til fingerspidserne

Kun 1 tilbage på lager

Til dette produkt anbefaler vi

Varenummer (SKU): 158971 Kategorier: , ,

Til dig, der har drømt om en dildo, der på alle måder er next level: dine bønner er blevet hørt. Deep Intruder Electro Dildo vil med sin diameter på 4,5 centimeter og længde på 22 centimeter give dig følelsen af at være fyldt fuldstændig op af ren og skær nydelse.

Hvis du kan lide at give nydelsen et ekstra kick, kan du med fordel sætte dildoen til din power box og så ellers give dig hen til din partner, som kan dominere dig med de indvendige, pirrende stød. Styrken på stødene kan justeres på boxen, så I kan starte blidt ud med et lille, frækt kick og sammen opbygge intensiteten, til i rammer de helt dybe, heftige stød.

Specifikationer:

  • Fremstillet af plastik og metal
  • Passer sammen med alle gængse power boxes
  • Indsætbar længde: 22 cm
  • Diameter: 4,5 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping