Tilbud

Candy Intim-pisk

DKK 49,00 DKK 25,00

– Intim-pisk med 38 snerter

– Let at håndtere

På lager

Varenummer (SKU): Candy Intim-pisk Kategorier: , , ,
Beskrivelse

Candy er kompakt og let, hvilket gør den virkelig nem at arbejde med og reducerer risikoen for at slå for hårdt. Den ligger midt på smerteskalaen. Dens 38 snerter er af medicinsk silikone, et skønt materiale der er elastisk og eftergivende, men hvis overflade alligevel er nådesløs. Det er også et hygiejnisk sikkert materiale, hvilket er essentielt hvis piskningen trækker blod.

Snerterne holdes sammen med et håndtag af store plastikperler, der både er flot og giver et solidt greb. Snoren kan bruges til at hænge Candy op på væggen med, men kan også trækkes om håndleddet så pisken ikke smutter. Candy-pisken er nem at have med på farten – noget vi selv synes er en rigtig stor fordel.

Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.

Kundeanmeldelser

Unique Play

Kundeanmeldelser

Lene 01/21/2020

TrustPilot
Ingen slinger i valsen. Nemt hurtigt diskret og fungerede som det skulle ! Gode varer god betjening

Theis 01/21/2020

TrustPilot
Har handlet her flere gange. Tilfreds med levering og pris.

Jan Hansen 01/20/2020

TrustPilot
Alt var okay.

Lars 11/27/2019

TrustPilot
Tak for god service. Tilfreds med køb og hurtig levering.

Peter 11/18/2019

TrustPilot
Alt som forventet.

Lauritz 11/18/2019

TrustPilot
Endelig en BDSM shop med ordentlige produkter. Jeg har købt flere forskellige produkter gennem Uniqueplay.dk og udvalget er bare i top sammenlignet med mange andre hvor jeg ikke har kunne finde det jeg søgte og kvaliteten har været elendig. Har ikke været i personlig kontakt med firmaet, men leveringstid og udvalget er som det skal være. Fem stjerner herfra. Handler hos jer igen Mvh Lauritz

Jan 06/17/2019

TrustPilot
Rigtig fin oplevelse. Har handlet der to gange. Begge gange kom varerne hurtigt og var tilfredsstillende. Kan anbefales herfra.

Jonas 11/26/2018

TrustPilot
Jeg fik varerne hurtigt efter jeg lagde ordren. Fik personlig og kompetent rådgivning undervejs, der hjalp mig på rette vej.

Mattias 11/06/2018

TrustPilot
God service og hurtig levering. Bestilte om torsdagen, havde varerne fredag. Fik også god telefonisk kundeservice ang. produkterne. Tilfreds og glad for købet.