0

Peasant XXL stor butt plug 24 cm

DKK 359,00

  • Ekstremt stor butt plug der er fremstillet i 100 % phthalat-fri PVC
  • En fyldig anal plug til dig, som er erfaren indenfor analtræning og analsex
  • Med bund-stopper der gør at den kan bruges håndfrit og fungerer som stopper, så pluggen altid bliver hvor den skal være
  • Giver en lækker og meget tung følelse at have inde

På lager

Varenummer (SKU): 476512 Kategorier: , , ,

Til dig der elsker den fyldige og stimulerende følelse af en stor buttplug, og allerede har masser af erfaring i analtræning og analsex, så er Peasant XXL lige noget for dig. Den har nemlig kombinationen af den helt rigtige facon og en god, tung vægt, så den både er bekvem at indføre og har en god tyngde og bredde der gør, at den både bliver siddende og stimulerer dine følsomme, erogene zoner i anus.

Anal pluggens design er formet med et glat og rundt hovede, der går over i en bredere facon i bunden. Det giver både giver en behagelig følelse, når den glider ind, mens den gradvise udvidelse gør, at den både pirrer og bliver siddende. Det kræver dog en god opvarmning med en mindre plug eller hænder, før du kan bruge denne størrelse butt plug.

Når du vil lege med en butt plug i så stor en størrelse, er det vigtigt, at du bruger en velegnet, god glidecreme og måske også tager et varmt bad inden for at få alle dine muskler til at slappe af. Hvis endetarmen skal være ren, anbefaler vi altid, at du skyller med et særligt lavement brusehovede, som sørger for at der er både varmt og rent til pirrende leg bagi.

Peasant XXl er både velegnet til sololeg og sammen med en partner. Håndtaget kan pluggen anvendes håndfrit og gør sig derfor fantastisk godt under et samleje, hvor du kan få følelsen af komplet udfyldning.  Den kan den både bruges alene, eller kombineret med din favoritvibrator eller -dildo.

Specifikationer

  • Materiale: Ftalatfri PVC
  • Længde: 24 cm
  • Indsætbar længde: 20 cm
  • Bredde over det bredeste stykke: 9 cm
  • Vægt: 1190 gr.
  • Vandtæt

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping