0

The Intimidator stor butt plug

DKK 449,00

  • Intimidator Anal plug er til dig der gradvist vil vænne sig til mere tung og fyldig stimulation
  • Markeringerne på pluggen stiger med 0,5 cm til den næste ring
  • Med sin diameter på 5,2-11,5 cm er denne til dig der allerede er erfaren ud i analsex og gerne vil skubbe til grænserne
  • Brug altid en god glidecreme velegnet til analsex sammen med legetøj til anal eksploration

På lager

Varenummer (SKU): 268559 Kategorier: , , ,

Dette anal tool er til dig der enten gerne selv vil i gang, eller har en slave der skal i gang med anal træning op til de helt store, fyldige og tunge butt plugs.

Med et kegleformet design og en diameter på 5,2-11,5 cm, er denne særdeles fyldige butt plug ideel, hvis du gradvist vil vænne dig til endnu større fylde. Formen gør ligeledes, at pluggen er nem at føre ind, så snart du har varmet op og har brugt rigeligt med glidecreme.

Den store anal plug er fremstillet i glat PVC, der på én gang er fast og fleksibelt, så du er sikret effektiv stimulation.

Du får den bedste oplevelse med analtræning og store butt plugs, hvis du bruger  med en velegnet, anal glidecreme og evt. en anal afslapningsspray.

Toppen er ca 5,2 cm. For hver ring nedad åbner den yderligere knap 0,5 cm, så du stille og roligt kan optræne din muskulatur. Ved at tælle ringene nedefra kan du se hvor stor en størrelse du kan tage.

Butt pluggen kan let rengøres med varmt vand og sæbe og antibakteriel spray til sexlegetøj.

OBS: Det er vigtigt at du smører godt med glidecreme i mellem ballerne, da den spreder ballerne så de smørelsen glider af hvis de ikke er smurt forinden.

Specifikationer

  • Materiale: PVC
  • Længde: 24,5 cm
  • Bredde: 5,2 – 11, 5 cm
  • Vægt 975 gr.
  • Med stopper

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping