Tilbud

Tenga Egg Wavy Onani æg

DKK 69,00 DKK 49,00

– Superelastisk materiale
– Fylder og vejer ingenting
– Bølge-riller på indersiden giver en helt ny fornemmelse

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 412561 Kategorier: ,
Beskrivelse

Er man på jagt efter et stykke all-size-fits-all-onani-legetøj, der kan være i lommen, giver en helt ubegribelig følelse af velvære OG ikke koster spidsen af en jetjager, behøver man ikke lede længere. Tenga er en af de absolut fremmeste producenter af onani-produkter til mænd, og de har lagt al deres ekspertise i udviklingen af Wavy-æggene.

Et særligt elastomer-materiale gør at æggene passer enhver mand, og silkebløde, bølgeformede riller på indersiden garanterer stimulans af hver eneste nerve. Der er hele seks forskellige varianter af Wavy Æg, hver med sin egen distinkte inderside.


Bemærk: Wavy Æg er brug-og-smid-væk-varer. Der medfølger glidecreme til hvert æg, og det hele er pakket praktisk, så det er nemt at have med på farten. Nogle har dog held med at rengøre ægget og benytte det igen.


Materiale: elastisk medicinsk silikone, fri for skadelige ftalater

Mål:

  • Længde op til 30 cm 
  • Diameter op til 15 cm.

Yderligere information

Vægt0.1 kg
Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.