0

Super Dong stor realistisk dildo i silikone 23 cm med flad base

DKK 349,00

  • Stor dildo i blød, semi fast silikone med realistiske detaljer
  • Velegnet til både vaginal og analt brug
  • Flad base med sugekop giver den mange brugsmuligheder
  • Passer perfekt i en harness med O-ring op til 5 cm
Brun
Beige
Ryd
Varenummer (SKU): 184759 Kategorier: , , , , ,

Har du hede drømme om blive helt fyldt ud, vil Super Dong dildoen i blød, semi fast og realistisk silikone med realistiske detaljer opfylde dine ønsker.

Super dong dildoen har en fuld længde på 23 fleksible centimeter, hvoraf de 20 cm. er indførbare og en velvoksen diameter på 4,5 centimeter over hovedet der kan aktivere og stimulere dine indre, erogene zoner. Den store dildo har tydelige årer der snor sig ned langs skaftet og giver sammen med de faststøbte testikler i basen et naturtro indtryk. Fås også i en BBD- Big Black Dick-variant.

Under basen på dildoen er der en stor og effektiv sugekop der fæstne dildoen til en væg i badeværelset, lakerede trægulve, og andre glatte og plane overflade på møbler, vægge og gulve, hvilket giver utallige brugsmuligheder. Skal du bruge dildoen i et harness, skal den O-ring med en diameter på op til 5 cm for at passe perfekt.

Super Dong er vandtæt og let at rengøre med varmt vand, mild parfumefri sæbe og specialudviklet spray til sexlegetøj. Vi anbefaler altid at bruge en super god hybridglidecreme til denne type dildo.

Specifikationer

  • Materiale: Medicinsk ftalatfri og latexfri TPE
  • Længde: 23 cm.*
  • Diameter: 3,5 cm.
  • Med sugekop

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping