0

Stål Halsbånd O’s historie

kr. 749,00

  • Denne smukke ring i blankpoleret stål signalerer, at du er til for at tjene din herre.
  • Bliv fuldt og helt undergivet en magt uden for dig selv, og nyd komplet henkastelse.
  • Designet som refererer til O’s historie, er ikonisk i BDSM verdenen, og er et symbol på slaven, der underkaster sig for kærligheden. 

På lager

Varenummer (SKU): 832572 Kategorier: , ,

Tag den kølige tunge halsring på. Lad tyngden minde dig om, at du er fuldt og helt undergivet en magt uden for dig selv. 

Tjen din hersker eller herskerinde ligesom slaven O. Med halsringen signalerer du, at din krop ikke længere tilhører dig selv. Din hersker kan bemægtige sig den, udnytte den og trænge ind i den som herskeren ønsker.

Den smukke ring i blankpoleret stål låses med en lille umbraco nøgle i siden. Den er i kraftig kvalitet, og har en dejlig følelse og tyngde mod kroppen. 

Designet med ringen på forsiden er blevet ikonisk i BDSM verdenen, som et element fra romanen og filmen O’s historie. 

O’s historie – en romantisk BDSM fantasi

O er bundet i kærlighed til sin elsker, og bliver slave af sin totale hengivenhed til kærligheden. Han ejer hende, og overgiver hende til de andre mænd på slottet, hvor hun holdes fanget. Hun skal underkaste sig ham og andre i fællesskabet, når de ønsker det som et symbol på deres kærlighed. Ringen skal hun bære, når hun er udenfor og den fortæller omverdenen, at hun er deres. 

Lad jeres egen historie tage sin begyndelse, brug ringen sammen til at nyde den totale underkastelse og besiddelse.

Specifikationer:

  • Rustfrit stål
  • Indvendig diameter: 12,2cm
  • Højde: 2 cm
  • Bredde på kant 0,5 cm
  • Vægt 315g
Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping