Slambert med pigge

DKK 495,00

– Giver både mulighed for afstraffelse og pirring
– En pigget og en glat slagflade, giver flere variationsmuligheder
– Det faste skaft gør det nemt at ramme plet

På lager

Varenummer (SKU): 573332 Kategorier: , , ,
Beskrivelse

Slambert med pigge er til den dominante, der ønsker et redskab der både kan virke til fornøjelse og når det er nødvendigt at se alvoren i øjnene. Denne slambert med pigge er altså et multi-slagredskab, der har to slagflader; en glat og en med pigge. Slagfladerne er to brede stykker tykt læder på [indsæt mål], der et syet sammen og som på den måde skaber et fast smæk, hvad end du vælger at smække med den ene eller den anden side. Slambertens længde på [indsæt her] cm gør den utroligt nem at styre, så selvom du ikke er så rutineret i længere slagredskaber, vil du altså godt kunne styre denne.

Sådan kan du bruge slambert med pigge til mere end bare smæk

Kør piggene over huden på din underkastede og skab en fantastisk hårrejsende sanseoplevelse, hvorefter du afstraffer ham eller hende. Du har gjort den underkastede klar til dine smæk, den straf de har fortjent. Er straffen ikke nær så alvorlig, kan du efter sanseindtrykkene dreje slamberten, så du smækker med det hårde læder. Så føles det som at blive smækket med en stiv ridepisk.

Det er vigtigt at denne slambert følger den underkastede den er smækket med. Faren for blodoverførte sygdomme ved skift mellem slagredskaber mellem pigge er væsentligt tilstede og derfor anbefaler vi ikke dette.

Specifikationer:

  • Træ og læder samt nitter
  • Total længde 49 cm

Pleje:

Det er vigtigt, at slamberten følger med den underkastede hvis du slår hul på denne person. Da der er nitter på slamberten og nitterne sidder i læder vil den være svær at rengøre 100% når det gælder forholdet til blodoverførte sygdomme, som smitter mellem to personer. Dette skal der ikke tages hensyn til, ved brug på samme person.

Nitterne kan desinficeres med lidt sexlegetøjsspray som eks. pjur med spray. Spray lidt på og tør forsigtig af. 

Det er vigtigt at læderet får læderfedt, hvis det kommer i kontakt med væske. Brug en god olie eller en god fedt engang imellem, så læderet ikke tørrer ud. Vask læderet minimum hvert halve år i læder cleaner og giv det derefter læder fedt, så det ikke tørrer ud.

Yderligere information

Vægt0.4 kg
Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.