0

Sinvention deluxe plysbetrukne manchetter – Ankel

DKK 799,00

Sinventions svar på bløde, lækre og behagelige manchetter til de, der ønsker lidt ekstra komfort under legen. Creme De La Creme – det fås ikke bedre. Håndlavede manchetter af nordamerikansk og europæisk læder med livstidsgaranti mod fabrikationsfejl. 

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 953513 Kategorier: , Tag:

Specifikationer:

  • Håndledsmanchetter størrelse 14 – 21,6 cm
  • Ankelmanchetter størrelse 19 – 29 cm
  • Alle størrelsesangivelser er i omkreds.
  • Håndfremstillet i Canada af Sinvention

Sinvention garanti information


Sinvention gør det endnu mere eftertragtet at købe kvalitetslædergear istedet for plagiater – med deres livsstidsgaranti på læder gear, rykker de kvaliteten endnu et step op.

Ved fabrikeringsfejl gives der livstidsgaranti på al læder gear fremstillet af sinvention, så længe skaderne ikke kan være påført af misrøgt, brug og slid samt forkert brug, vil du kunne kontakte vor kundeservice med din reklamation – så skal vi behandle den for dig. Husk at der påkræves gyldig faktura udstedt af os for at kunne gøre brug af denne garanti.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.

BLACK FRIDAY -  OP TIL 75 % RABAT 

0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping