0

Master Series Gates of Hell Pikbur med hul sound

kr. 799,00

– Pikburet, der med både sound og metalringe holder hans pik godt på plads

– Det hule sound giver mulighed for afløb af sæd

– Du kan skabe en pirrende oplevelse med sounden, når du sætter pikburet på plads

– Pikbur til den erfarne med sounds og pikbure

Ikke på lager

Gates of Hell pikburet med sound fra Master Series, er et pikbur til den erfarne. Både sounds og metalringe holder pikburet godt på plads på penis, der vil føles øm hvis der sker erektion. Følelsen under erektion vil minde om den dominantes ordre om kyskhed. Det ekstreme udseende og kombinationen af sound til stimuli men også fastholdelse af penis samt de hårde stålringe, gør pikburet særligt velegnet til leg med den mere ekstreme og erfarne slave.

Dril ham og pir ham, mens hans pik er godt fikseret i det kraftige pikbur af metal. Sounden virker ved at holde penis godt udstrakt, så han ikke kan vippe med den. Vær bare opmærksom på at ringene ikke klemmer for meget, så blodet stadig kan passere i penis under legen.

Sikker brug af Gates of Hell pikbur med sound fra Master Series

Skold buret og afsprit det så godt som muligt inden brug. Sæt det på et stykke køkkenrulle og find steril, vandbaseret glidecreme samt mild sæbevand frem. Brug evt. optilube, hvis du ønsker lidt ekstra desinfektion og bedøvelse lige ved indførslen af sounden. Aftør penishovedet, særligt omkring urinrørsåbningen med mildt sæbevand, så penishovedet er rent og sprit herefter hænder samt tag handsker på. Tag glidecremen og smør lidt på sound samt urinrørsåbning. Der skal være rigeligt. Tag nu pikburet og før sounden ca. 0,4 – 0,5 mm indenfor urinrørsåbningen og lad herefter sounden glide selv, mens du guider den på plads.

Det er vigtigt at slaven tisser efter brug af gates of hell pikbur med sound for at sikre, at evt. bakterier kommer med ud igen. Det kan godt føles som at tisse let glasskår og det er helt normalt, der må bare ikke komme blod med urinen.

Hvis du ikke vil have et pikbur med sound i, kan du naturligvis også finde et andet pikbur her.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping