0

Kyskhedsbælte

Så snart du får et kyskhedsbælte på, er du slave af dine egne lyster. Kyskhedsbæltet har til opgave at forhindre dig i både at røre ved dig selv eller blive rørt at andre – med andre ord vil kyskhedsbæltet stoppe dig i at udleve dine lyster og undertrykke din lidenskab, indtil du til sidst bruser over af ren og skær trang til at få udløst din voksende, buldrende liderlighed.

Helt tilbage til Renæssancetiden har man brugt kyskhedsbælter til at sætte en stopper for udlevelsen af diverse seksuelle fristelser. Kyskhedsbæltet er det ultimative redskab til undertrykkelse af lyst, idet personen, der har det på, ikke kan få forløst sine lyster, samtidig med at ingen andre personer kan få adgang til personens kønsdele. Og lige så frustrerende indespærrede, uberørlige kønsdele er, lige så pirrende og ophidsende kan det også være.

Med kyskhedsbæltets indespærring af den seksuelle drift, får den undertrykte liderlighed nemlig lov til at vokse og vokse, den vil bruse ud over sine egne bredder og til sidst vil det føles, som om du kunne eksplodere. Og når kyskhedsbæltet til allersidst fjernes, vil den dybe, skamløse, jordskælvsagtige lyst endelig blive forløst og du bliver belønnet med den mest inderlige form for nydelse, du kunne forestille dig.

Kyskhedsbælter til kvinder

Kyskhedsbælter til kvinder er udformet på en måde, så det simpelthen lukker kvindens køn inde. Kyskhedsbæltet bliver underlivets fængsel og det tillader partneren at opnå fuld kontrol over kvindens lyst. Mange kyskhedsbælter er designet på en måde, der tillader kvinden at have det på under sit tøj, hvorved hun kan have det på flere dage i træk og på den måde akkumulere flere dages liderlighed, indtil hun til sidst er ved at miste forstanden af uforløst lyst.

Kyskhedsbæltet kan strammes ind, så kvindens underliv ikke blot er lukket inde, men så det faktisk bliver trykket og klemt, og kvinden derved hele tiden kan mærke sit køn og ikke én gang i løbet af dagen får lov til at glemme, at hun er en del af en pirrende, seksuel leg, hvor hun er under sin partners nåde og er en slave for partnerens magt.

Penisbur til mænd

Der findes mange forskellige former for kyskhedsbælter, og et af dem er penisburet – også kaldt pikbur, som er beregnet til folk med penisser. Et penisbur er noget af det mest pirrende sexlegetøj, man kan få fingrene i. Med et penisbur er det fuldstændig umuligt for bæreren af buret at tilfredsstille sine egne lyster eller blive rørt af andre, idet penis simpelthen er lukket inde bag lås og slå.

Med nøglen i sin magt kan nøglebæreren nu dominere bæreren af penisburet, og det skaber grobund for et væld af frække lege, hvor orgasmen bliver det uopnåelige, som bæreren vil hungre og tigge efter. Hvor længe legen skal vare, bestemmes af nøglebæreren. Der findes nemlig penisbure, man kan have på under sit tøj, hvilket gør det muligt at lade legen vare flere timer, eller endda dage.

Med de diskrete penisbure kan legen tages ud af soveværelset og ned i supermarkedet, på arbejdspladsen, i skoven, hvor end jeres lyst fører jer hen. Med penisburet i buksen er bæreren under nøglebærerens magt, uanset hvor han går hen – man kan ikke flygte fra et fængsel.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping