0

Master Series Cobra prostata-plug og pikring

DKK 299,00

– Ergonomisk formet buttplug til mænd

– Fremstillet i blød silikone

– Indbygget pikring

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 231652 Kategorier: , ,

Hvad er bedre end ét stykke fantastisk sexlegetøj? Det er to stykker fantastisk sexlegetøj, naturligvis. Cobra-plugget kombinerer alle de gode ting ved et buttplug, med den vidunderligt stramme fornemmelse af en elastisk pikring.

Plug-delen er ergonomisk udformet til bedst mulig stimulering af p-punktet (prostata), og til at glide op nemt og relativt bekvemt, selvom den ser lidt uhåndterlig ud. Rillerne på buttplug’ets skaft kilder anus-åbningen, hvor der er utroligt mange nerveender. Pluggets indførlige del er 7,5 centimeter lang og har en maksimal diameter på 2,5 centimeter

Pikringen sørger for at din erektion holder længere og bliver hårdere. Den får din pik til at svulme en smule op og dit pikhoved til at blive større og langt, langt mere følsomt end normalt. Båndet der forbinder plugget med ringen føles også dejligt mod mellemkødet. Pikringen er som udgangspunkt 2,5 centimeter i diameter, men er fleksibel.

Hele herligheden er støbt af ftalat-fri, anti-porrøs silikone, designet til at arbejde bedst muligt sammen med glidecreme, og være nemt at rengøre efter brug.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping