Master Series Cobra prostata-plug og pikring

DKK 299,00

– Ergonomisk formet buttplug til mænd

– Fremstillet i blød silikone

– Indbygget pikring

Ikke på lager

Varenummer (SKU): Master Series Cobra prostata-plug og pikring Kategorier: , , , , ,
Beskrivelse

Hvad er bedre end ét stykke fantastisk sexlegetøj? Det er to stykker fantastisk sexlegetøj, naturligvis. Cobra-plugget kombinerer alle de gode ting ved et buttplug, med den vidunderligt stramme fornemmelse af en elastisk pikring.

Plug-delen er ergonomisk udformet til bedst mulig stimulering af p-punktet (prostata), og til at glide op nemt og relativt bekvemt, selvom den ser lidt uhåndterlig ud. Rillerne på buttplug’ets skaft kilder anus-åbningen, hvor der er utroligt mange nerveender. Pluggets indførlige del er 7,5 centimeter lang og har en maksimal diameter på 2,5 centimeter

Pikringen sørger for at din erektion holder længere og bliver hårdere. Den får din pik til at svulme en smule op og dit pikhoved til at blive større og langt, langt mere følsomt end normalt. Båndet der forbinder plugget med ringen føles også dejligt mod mellemkødet. Pikringen er som udgangspunkt 2,5 centimeter i diameter, men er fleksibel.

Hele herligheden er støbt af ftalat-fri, anti-porrøs silikone, designet til at arbejde bedst muligt sammen med glidecreme, og være nemt at rengøre efter brug.

Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.

Kundeanmeldelser

Unique Play

Kundeanmeldelser

Lene 01/21/2020

TrustPilot
Ingen slinger i valsen. Nemt hurtigt diskret og fungerede som det skulle ! Gode varer god betjening

Theis 01/21/2020

TrustPilot
Har handlet her flere gange. Tilfreds med levering og pris.

Jan Hansen 01/20/2020

TrustPilot
Alt var okay.

Lars 11/27/2019

TrustPilot
Tak for god service. Tilfreds med køb og hurtig levering.

Peter 11/18/2019

TrustPilot
Alt som forventet.

Lauritz 11/18/2019

TrustPilot
Endelig en BDSM shop med ordentlige produkter. Jeg har købt flere forskellige produkter gennem Uniqueplay.dk og udvalget er bare i top sammenlignet med mange andre hvor jeg ikke har kunne finde det jeg søgte og kvaliteten har været elendig. Har ikke været i personlig kontakt med firmaet, men leveringstid og udvalget er som det skal være. Fem stjerner herfra. Handler hos jer igen Mvh Lauritz

Jan 06/17/2019

TrustPilot
Rigtig fin oplevelse. Har handlet der to gange. Begge gange kom varerne hurtigt og var tilfredsstillende. Kan anbefales herfra.

Jonas 11/26/2018

TrustPilot
Jeg fik varerne hurtigt efter jeg lagde ordren. Fik personlig og kompetent rådgivning undervejs, der hjalp mig på rette vej.

Mattias 11/06/2018

TrustPilot
God service og hurtig levering. Bestilte om torsdagen, havde varerne fredag. Fik også god telefonisk kundeservice ang. produkterne. Tilfreds og glad for købet.