Kink Lab Neon Wand Violet Wand

DKK 995,00

– Instrument, der giver en elektrisk afladning over huden

– Kan føles sensuel og kildende til en mere intens følelse, som nogle føler smertefuld.

– Intensiteten betjenes nemt på selve instrumentet

– Sættet består af violet wand med EU stik,

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 279734 Kategorier: , ,
Beskrivelse

Fantastiske fornemmelser over huden – en erotisk pirrende kilden, som kan gå fra let til stærk – for nogle føles den stærke smertende. Violet Wand har i mange år været et legetøj, som har været svært at få fat i – men det er slut nu. Bag Neon Wand er et team af udviklere, der har 20 års erfaring i legen med elektro sex udstyr og wands, samt fetish udstyr. Neon Wand er et stykke legetøj, der kvalitetsmæssigt ligger i den gode ende.

De traditionelle elektro wands har flytbare enheder i selve staven – Neon Wand er fremstillet med fast skruet elektronik, så vinklen på elektriciteten kan varieres, uden problemer. Staven og hovederne er produceret i letvægtsmaterialer, så de er nemme at benytte – så føler man ikke at armen er ved at falde af undervejs. Selve elektricitetsniveauerne er blevet justeret, så staven er brugbar for alle uanset erfaring med elektro sex.

Tip!

Prøv Neon Wand med bodylotion eller olie – smør kroppen ind før legen med Neon Wand og oplev en mere intens fornemmelse. Bør ikke benyttes af personer med pacemaker, insulin pumpe eller andre elektroniske elementer indopereret i kroppen. Vær opmærksom på brugen tæt på stål implantater i kroppen.

Fakta

  • Elektro stav med lys. 
  • Giver intense sensations fornemmelser 
  • Kan nemt justeres i intensitet 
  • Sæt bestående af æske, stav, 4 hoveder, manual.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.