0

Size Matters Ease-In Anal dilator udvidelsessæt

DKK 349,00

– Træn dig op til at kunne tage større anal plugs

– Glat ABS plastik gør det nemmere, at lade pluggen glide ind i anus

– Fem praktiske størrelser, at træne med

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 887372 Kategorier: , ,

Anal træning er ikke besværligt – det er en leg med Ease-In anal dilator sæt fra Size Matters. Her får du fem anal plugs i praktiske størrelser, lige til at starte træningen med. Den glatte overflade gør det nemmere for dem at glide ind i din anus, hvor du kan gå med en plug så længe du har lyst til.

Start roligt ud med den første og mindste anal plug. Lad den glide op i anus ved at smøre den ind i en god klat glidecreme. Du kan have pluggen oppe over længere tid eller tage den ud igen og så bare øve, ved at indføre den. Det er op til dig. Gå først videre, når du føler, at du kan have pluggen oppe i anus uden ubehag. Du får fem plugs med en diameter fra 2,54 cm til 5,1 cm.

Brug en god glidecreme med Ease-in anal dilator sættet, så du opnår den mest “glidende” oplevelse. Vi anbefaler brugen af Getmaxxx med ease-in.

Specifikationer:

  • Længde fra 8,3 til 12,7 cm
  • Diameter fra 2,54 til 5,1 cm
  • Materiale: ABS plastik, fri for skadelige ftalater

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping