Tilbud

Wand Essentials Magic Wand Vibrator

DKK 449,00 DKK 149,00

– Klassisk og gennemtestet designer-wand fra Wand Essentials

– 7 vibrationshastigheder

– Fleksibel “hals”

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 415995 Kategori:
Beskrivelse

Wand Essentials er kendt for deres Wand-vibratorer, og det er der mange gode grunde til. Vibrations-hovedet leverer bløde, dybdegående vibrationer, og sidder på et fleksibelt mellemled, der gør at du kan indstille den i lige den retning du har lyst til.

Som navnet antyder har denne variant syv forskellige hastigheder. Motoren er kraftig og pålidelig, og bygget til at støje så lidt som muligt. Det feminine design og valget af letvægtsmaterialer er typisk for Wand Essentials konstante higen efter at bygge den ultimative vibrator. Lige meget om den skal bruges som et solo-værktøj eller til en fræk leg mellem to eller flere parter, er dette den oplagte Wand vibrator.

Den bedste komfort opnåes ved, at du trækker et kondom over hovedet på vibratoren – og putter lidt glidecreme på kondomet.

Specifikationer:

  • Magic wand vibrator
  • Med ledning , til direkte tilslutning til kontakten
  • 220/240 V
  • Giver kraftige vibrationer

Yderligere information

Vægt0.5 kg
Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.