0

Plexiglas håndjern i kraftig kvalitet

kr. 329,00

– Unikke håndjern med afrundede kanter
– Stærke og holdbare
– Letvægtshåndjern, der ikke er så tunge som stålhåndjern

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 589559 Kategorier: , ,

Plexiglas håndjern i kraftig kvalitet er helt specielle. Det gennemsigtige look, den lave vægt og den store styrke får disse håndjern til at skille sig ud fra mængden. Ønsker du et andet udtryk i dominansen, end det stål kan give og måske skille dig ud til fetish- samt BDSM fester, er disse håndjern en overvejelse værd. Kanterne på det gennemsigtige akryl er afrundede, så fangen ikke skærer sig på dem. Så har du sikret din underkastede slave eller slavinde mod skarvsår og andet, skarpe kanter kan give når varmen stiger og legen er i højsædet.

Enhver underkastet med en håndledsomkreds på op til 17,6 cm kan bruge plexiglas håndjernene i kraftig kvalitet. Der medfølger en lille nøgle, der passer perfekt ned i låsen på håndjernene. Imellem hvert håndjern sidder en metal kæde fast og holder de to ”armstykker” sammen. Så holdes din partner fikseret, så du har mulighed for at holde hans eller hendes hænder foran brystet eller bag brystet. Kun fantasien sætter grænserne for jeres leg med de gennemsigtige håndjern.

Sådan bruger du et par plexiglas håndjern i kraftig kvalitet

Beslut dig for, om din partner skal have hænderne fikseret foran eller bag brystet. Klik selve lukkemekanismen op, og før den første arm ind. Klik nu lukkemekanismen rundt om håndleddet. Før det anden håndledsstykke på plexiglashåndjernene hen til det anden håndled i åben tilstand. Klik nu lukkemekanismen på det andet håndledsstykke om det andet håndled. Lås nu begge håndledsstykker, så ikke lukkemekanismen klikkes længere ind mod armen og klemmer af for blodtilførslen.

Når de kraftige håndjern i plexiglas skal af, låses armstykkerne blot op, hvorefter du let kan dreje håndledsstykkerne væk fra håndleddet og føre håndleddet ud af stykket.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping