0

BDSM, eksperimenterende sex og fetishisme – viden, inspiration- tips og tricks i din indbakke!

Sidder du fast i din seksualitet, vil du prøve noget nyt og spændende?

Intense følelser og dyb koncentration og nærvær kendetegner BDSM. Måske har du forsøgt dig med eksperimenterende sex før, men haft dårlige oplevelser, måske eksperimenterer du allerede – måske vil du gerne igang?

Så er mit nyhedsbrev og min E-bog lige noget for dig. Min E-Bog indeholder de fem gode grunde til, at du er usikker på SM – men også vejen ud af usikkerheden og ind i en sikker og tryg bane, hvor du kan eksperimentere med din partner. Hvor nærvær, intimitet, følelser og sårbarhed bliver til et, i et univers, hvor du kan være lille eller stor, alt efter hvad du har lyst. Hvor du kan være provokerende, stille pige, stille fyr, dominerende eller hvad du har lyst til. Din lyst er vigtig!

Mit nyhedsbrev handler om eksperimenterende sex – om det at eksperimentere, med tips, tricks og lettilgængelig viden, som du kan tage eller lad være. Brug den som du har lyst og når du har lyst.

Du kan få min E-bog 5 Gode Grunde Til Du er Usikker På SM – Sådan kommer du over barriererne helt GRATIS

E-bogen, der guider dig ud af usikkerheden og ind i en verden, hvor du kan udleve dine SM og eksperimenterende fantasier på en tryg måde. 
Stop op, drop barriererne og tag det skridt, du måske længe har drømt om. Skridtet, der giver dig mulighed for, at udleve dine fantasier og som stopper dine moralske og usikre hæmninger. Jeg introducerer dig ikke til noget svært eller raket videnskab, men en realistisk måde at komme videre – og lade være med at sidde fast. Om du har fantasier om let bondage eller det hårdere, vil bogen kunne hjælpe dig. Her og nu.

Samtidig med, at du får min E-bog modtager du også mit nyhedsbrev, som dumper ind i din indbakke med tips og tricks og viden, så du bliver suppleret og får ny inspiration.

Du kan altid nemt og enkelt afmelde dig igen i bunden af hver email.
Du modtager kvit og frit viden, inspiration og tips – tricks i din indbakke så længe du har lyst.

Ja tak! Jeg vil gerne have E-bogen – Tilmeld mig herunder – og får også det 6 ugers Online Kursus “Den Gode Start På SM – Sådan!

Modtag E-bogen og email kurset

Er du i tvivl – Se hvad andre siger om E-Bogen

Michelle fra Uniquelady.dk var på min workshop “Digitale Produkter Hands On – Roskilde”, og hun har været en flittig lille arbejdsbi. Michelle her netop lanceret hendes gratis E-bog “5 gode grunde til, du er usikker på SM – Sådan kommer du over barriererne”. Og den er super god, hvis du vil vide mere om SM, blid dominans eller blot er nysgerrig. Hendes viden er enorm inden for dette felt, og hun skriver så respektfuldt og flot om et meget tabubelagt emne. Godt gået Michelle! 
Maj Wismann, sexolog og parterapeut, websexolog.dk

Jeg vil også bare lige sige at den BDSM bog du har lavet er helt kanon, nem og overskuelig og let at forstå og du rammer plet med de punkter og det man bliver i tvivl om jeg er sikker på at min kone og jeg kommer til at få rigtig meget glæde af den.
Kasper

Det er helt GRATIS!

Ja tak – Jeg skal have fingrene i den bog, jeg tilmelder mig herunder – og får også det 6 ugers Online Kursus “Den Gode Start På SM – Sådan!

God start på SM – Sådan

Er navnet på mit nye onlinekursus, som hver dag i seks dage sniger sig ind i din indbakke med tips, tricks, viden og how to. Nemt og enkelt. Kurset støtter din vej fra E-bog til handling, så du er tættere på at realisere din drøm om et intenst, harmoniskt og fantastisk sexliv med erotisk dominans, BDSM og eksperimenterende sex. 
Nemt og enkelt.

Pensumlisten til “God Start På SM – Sådan!” er som følger

1. dag – 5 Gode Måder At Forberede Sig Til En Seance
2. dag – Den Gode Og Den Dårlige Kommunikation I Legen – Drop Den Dårlige!
3. dag – Derfor Skal Du Tage Chancen
4. dag – Hvem Er Du? Identitetskrise i BDSM
5. dag – Kan Man Dominere Uden Brugen Af Smerte – Hvordan?
6. dag – Har Du Også Svært Ved At Finde En Partner Med Samme Seksualitet?

Pensumlisten dækker forskellige emner fra grundlaget inden en seance til kommunikation, det at vove pelsen og tage chancen med mere. 
Under pensum forløbet får du en email med konkrete redskaber og konkret viden – fra mig til dig. Husk på al viden er vejledende og du kan tage og bruge den i din hverdag, som den nu passer ind.

Kursus og bog er helt GRATIS
Jeg skal inspireres og jeg vil gerne videre med, at realisere mine drømme om erotisk dominans – Bog og online kursus – Ja Tak!

Tryk enter når du har udfyldt formularen, så vil du komme til en side, hvor du skal bekræfte at du ønsker e-bogen

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping