0

Mighty midnight stor solid dildo med flad base

DKK 529,00

  • Kæmpe-dildo med sugekop
  • God til strap-ons
  • Fleksibelt PVC-materiale

På lager

Denne Goliat af en dildo er lavet af PVC. Det betyder at overfladen er glat og hård, men at selve skaftet er fleksibelt. Mighty Midnight tilpasser sig derfor din krop når du bruger den. Dette er nødvendigt på grund af den ret krasbørstige størrelse. Mighty Midnight er 25 centimeter lang og af disse kan 20 indføres i diverse kropsåbninger. Med en diameter på næsten fem centimeter er dildoen en udfordring for begyndere, men burde gøre de fleste med hang til en god udfyldning ganske glade.

Det midnatssorte vidunder er forsynet med en kraftig sugekop, så den kan sættes fast på overflader som klinker, lakeret træ, metal og glas. Skal den bruges solo er dette genialt, da det giver dig frie hænder. Den er også velegnet til at sætte i strap-on-seler – fx denne. Den her dildo er nok til at få de fleste subs ned på deres grædende knæ – bare ved at vise den frem!

Specifikationer:

  • Materiale: PVC
  • Længde 25 cm
  • Diameter op til 5 cm
Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping