0

Master Series Squeeze my sack testikel sling

DKK 299,00

– Holder tæt om din partners nosser

– Smør lidt glidecreme på nosser og fallos, så glider sacksling bedst på plads

– Ideel til CBT

På lager

Varenummer (SKU): 255734 Kategorier: , ,

Det perfekte legetøj til dig, der gerne vil have et fast håndtryk om en fallos. Hvad end det er din egen eller din partners. Squeeze my sack er ideel til Cock and ball torture – specielt til dig, der er forsigtig eller til dig, der har med en fallos at gøre, der har særligt følsomme nosser. Slingen har en størrelse, der passer om de fleste nosser. Designet er stramt nok til at klemme om nosserne, som en anden CBT klemme. Let og simpelt. Og så kan den bruges i længere tid af gangen.

Smør penis og testikler ind i en glidecreme og rul først selve fallos igennem hullet. Når penis ring delen er ved fallos roden, kan du sætte nosserne i selve slingen. Glidecremen gør det meget nemmere, fordi du undgår at irritere huden og få hevet i små hår undervejs.

Squeeze my sack virker både som ball stretcher, altså nosse strækker og som nosse klemme. Penis ringen gør, at fallos erektionen vil virke længere og være hårdere.

Specifikationer:

  • Materiale: TPR
  • Længde 11,43 cm
  • Diameter 8,3 cm
  • Indre diameter ustrukken 3,8 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping