0

Layla Camelie rabbit vibrator

DKK 299,00

– Rabbit vibrator af kropsvenlige materialer<br>
– Vibrerer, roterer og stimulerer dit g-punkt<br>
– Tag den med I badekarret uden problemer, da Camelie er helt vandtæt

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 463638 Kategorier: , ,

Layla Camelie rabbit vibrator er en god vibrator til dig, der vil prøve din første rabbit. Du må ikke tage fejl af dens mindre størrelse; her er det altså ikke størrelsen, men gørelsen der er gældende. Layla Camelies spinkle krop, med en diameter på 3 cm, er opbygget af en klitoris med små, behagelige silikone flapper til ekstra stimuli, roterende perler, der stimulerer skedeåbningen og en roterende del, der stimulerer dit g-punkt. Du får altså ikke kun en vibrator, men et tre-i-en køb.

De roterende perler sidder fast på metalplader, for at camelie rabbit vibrator ikke brænder sammen. Du undgår også hormonforstyrrende stoffer, idet Camelie rabbit er fremstillet af medicinsk silikone. Det giver en skøn, silkeblød overflade samt en helbredssikker rabbit, til dig der godt kan lide multitasking. Multitasking under onani gør det nemmere at opnå orgasme, fordi du lettere glemmer bleskift, madlavning og andre dagligdags gøremål.

Sådan kan du bruge Layla Camelie rabbit vibrator

Rabbit vibratoren Camelie benytter 3 x AAA batterier som ikke medfølger. I bunden af rabbit-vibratoren drejer du blot batteridækslet, for at tage det ud og bryde vandsikringen. Før batterihylstret ud, isæt batterierne og før batterihylster på plads igen. Nu kan du sætte batteridækslet på plads og dermed forsegle vandsikringen igen ved at dreje dækslet på Layla Camelie på plads igen.

Find en god glidecreme som eks. Getmaxxx eller toyfluid og smør en passende mængde på rabbitten. Nu kan du bruge din rabbit og nemt styre rotationer, vibrationer og bevægelser ved g-punktet via touchknapperne I roden på rabbit vibratoren.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping