Kamasutra stimulerende gel til klitoris – kølende og kildende

DKK 149,00

– Opnå mere nydelse med stimulerende gel til klitoris

– Geleén som hjælper med at stimulere og give kvinden endnu større nydelse.

På lager

Varenummer (SKU): Kamasutra stimulerende gel til klitoris - kølende og kildende Kategorier: , ,
Beskrivelse

Geleén som hjælper med at stimulere og give kvinden endnu større nydelse. Har hun svært ved at give sig hen, kan stimulering på flere måder samtidig hjælpe til større orgasmer.

Kamasutra er kendt for sine rene produkter, med naturens ingredienser. Intensifying gel er ikke mindre end et nyt lækkert produkt i serien, som virker. Man kan købe mange produkter som er fejlkøb, men Kamasutra er kvalitet for sig. Den kølende og kildende gel indeholder naturlige kølende og stimulerende ingredienser, som efter man har smøret det ind i cirkelbevægelser på det ønskede sted, giver en mere intens følelse under berøring. Køler uden at fryse, og kilder uden at stikke.

Specifikationer:

  • Dermatologisk testet
  • Latex og kondom sikker
  • fri for skadelige stoffer
  • Allergivenlig.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.

Kundeanmeldelser

Unique Play

Kundeanmeldelser

Lars 11/27/2019

TrustPilot
Tak for god service. Tilfreds med køb og hurtig levering.

Peter 11/18/2019

TrustPilot
Alt som forventet.

Lauritz 11/18/2019

TrustPilot
Endelig en BDSM shop med ordentlige produkter. Jeg har købt flere forskellige produkter gennem Uniqueplay.dk og udvalget er bare i top sammenlignet med mange andre hvor jeg ikke har kunne finde det jeg søgte og kvaliteten har været elendig. Har ikke været i personlig kontakt med firmaet, men leveringstid og udvalget er som det skal være. Fem stjerner herfra. Handler hos jer igen Mvh Lauritz

Jan 06/17/2019

TrustPilot
Rigtig fin oplevelse. Har handlet der to gange. Begge gange kom varerne hurtigt og var tilfredsstillende. Kan anbefales herfra.

Jonas 11/26/2018

TrustPilot
Jeg fik varerne hurtigt efter jeg lagde ordren. Fik personlig og kompetent rådgivning undervejs, der hjalp mig på rette vej.

Mattias 11/06/2018

TrustPilot
God service og hurtig levering. Bestilte om torsdagen, havde varerne fredag. Fik også god telefonisk kundeservice ang. produkterne. Tilfreds og glad for købet.