Kamasutra Stimulerende gel med spearmint

DKK 139,00

– Brug Kamasutra’s pleasure balm med spearmint til at øge følsomheden.

– Indeholder 50 ml.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): Kamasutra Stimulerende gel med spearmint Kategorier: , ,
Beskrivelse

Ved at påføre cremen lige hvor i ønsker at være mere følsomme, giver i jer selv en oplevelse ud over det sædvanlige. Den stimulerende gel giver jer så en prikkende og pirrende fornemmelse, på de områder i har påført den – og til sidst kan gel’en slikkes af. Den smager af skøn spearmint – og så er gel’en helt naturlig og uskadelig.

Pleasure Balm er super god som en del af et forspil, til at bryde isen, eller til at lade jer få nye ideer til hvordan i bedst muligt giver hinanden en god oplevelse.

Specifikationer:

  • Indeholder 50 ml.
  • Fremstillet i USA
  • Dermatologisk testet
  • Latex sikker
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.

Kundeanmeldelser

Unique Play

Kundeanmeldelser

Lars 11/27/2019

TrustPilot
Tak for god service. Tilfreds med køb og hurtig levering.

Peter 11/18/2019

TrustPilot
Alt som forventet.

Lauritz 11/18/2019

TrustPilot
Endelig en BDSM shop med ordentlige produkter. Jeg har købt flere forskellige produkter gennem Uniqueplay.dk og udvalget er bare i top sammenlignet med mange andre hvor jeg ikke har kunne finde det jeg søgte og kvaliteten har været elendig. Har ikke været i personlig kontakt med firmaet, men leveringstid og udvalget er som det skal være. Fem stjerner herfra. Handler hos jer igen Mvh Lauritz

Jan 06/17/2019

TrustPilot
Rigtig fin oplevelse. Har handlet der to gange. Begge gange kom varerne hurtigt og var tilfredsstillende. Kan anbefales herfra.

Jonas 11/26/2018

TrustPilot
Jeg fik varerne hurtigt efter jeg lagde ordren. Fik personlig og kompetent rådgivning undervejs, der hjalp mig på rette vej.

Mattias 11/06/2018

TrustPilot
God service og hurtig levering. Bestilte om torsdagen, havde varerne fredag. Fik også god telefonisk kundeservice ang. produkterne. Tilfreds og glad for købet.