Jessica Rabbit Ultimate Extra Vibrator

DKK 399,00

– Rabbit vibratoren, der giver ekstra stimulering til G-punktet

– De bløde kanin ører, de roterende metal kugler og en ekstra bullet vibrator, giver dig skøn og intens stimulering

– Ultimate Extra er vandtæt, så du kan nyde vibrationerne under

På lager

Varenummer (SKU): 659794 Kategorier: , , , ,
Beskrivelse

Intense og store orgasmer – det er Jessica Rabbit Ultimate Extras specialitet. Den ekstra bullet vibrator giver den intense stimulering lidt ekstra, så du er klar til at få en orgasme – igen og igen.

Dildo delen består af roterende kugler, fastgjort på en plade samt en bullet. Kuglerne er fastgjort på en roterende plade, så de ikke sætter sig i motoren og ødelægger vibratoren. Du kan nemt justere, hvordan dildo delen skal vibrere og om, hvorvidt det skal støde op imod dit g-punkt, så du opnår intense g-punktsorgasmer – valget er let og enkelt dit.

Ørerne og dildo delen styres via roden på vibratoren. Med et tryk gør du vibrationerne i ørerne mere intense eller rotationen og vibrationerne i dildoen hurtigere.

Tag Jessica med i bad og nyd de intense vibrationer under bruseren – da hun er vandtæt skal du bare gribe muligheden, når du er tændt.

For den bedste oplevelse, anbefaler vi brugen af Jessica med <a href=”//www.uniquelady.dk/tilbehoer/glidecreme/vandbaseret-glidecreme/loving-joy-glidecreme-til-sexlegetoej-vandbaseret-50-ml.html” target=”_blank”>Loving Joy Slide Vandbaseret Glidecreme</a>.

Materiale: Kvalitets TPR
Mål: Længde 26 cm, Bredeste diameter 4 cm

Benytter 4 x AA batterier som ikke medfølger
Glidecreme: Benyt Vandbaseret
6 Vibrationsniveauer
Styres let via tryk på panel på roden

Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.