0
Tilbud

Cadence vibrerende silikone sound

DKK 499,00 DKK 249,00

– Fleksibel sound, der bøjer sig efter forholdene

– Lad din partner komme af skønne vibrationer igen og igen

– Let at håndtere

På lager

Varenummer (SKU): 352785 Kategorier: , ,

Grænseoverskridende, følsomt og nydelsesfuld. Det er noget af det, der er forbundet med stimulering af det følsomme urinrør, hvor der er flest følsomme nerveender placeret på hele kroppen. Altså opnår du intet sted på din partner lige så stor mulighed for maksimal nydelse.

Leg med sounds er grænseoverskridende og for nogle slaver, vil oplevelsen af en særlig smerte og det at se cadence silikone sound i urinrøret, mens det også føles skønt være et stort dilemma. Nyd at se din slave forsøge at finde ud af om det er skønt, sviende eller alt for grænseoverskriende på én gang.

Cadence er en af de særlige sounds, der kan vibrere. Det betyder, at du udover at kunne stimulere og udvide urinrøret ved bevægelse frem og tilbage, kan stimulere med skønne, intense vibrationer. Cadence er ikke en egentlig urinrørsudvidder – mere en sound til at skabe orgasmer. Dens fleksible, indførbare del drejer sig efter urinrøret. Altså er krumninger intet problem. Du skruer op og ned for vibrationerne i roden af vibratoren. Den praktiske løkke gør det muligt at hænge den op efter brug.

Det er vigtigt at du dypper den indførbare del af cadence vibrerende silikone sound i kogende vand og afspritter denne efter. Dette for at du får slået alle bakterier ihjel inden du leger med vibrator sounden. Brug kun vandbaseret, steril glidecreme og hav meget tålmodighed. Efter brug er det vigtigt at gå på toilet og tisse. Tøm hele blæren, så godt du kan.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping